Hp-Dizüstü Recovery

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

recovery cd yapmadan format attım makinaya ama hdd de recovery bölümü duruyor nasıl recovery yapabilirim yada yapabilirmiyim

hp pavilion dv5 1006-et

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    bilgisayarında HP_RECOVERY(D:) duruyorsa eğer tekrar başlat sanırım f13 yada f11 e basılacaktı oradan yapacaksın cd ye falan hiç gerek kalmadan kendisi format atıyor tam aklımda değil karşıma çıkan şeyler ama o şekilde format atmıştım yeniden başlatıp yörüngeleri takip et çok basit 20 dk da atmıştı formatı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Başlat/programlar ın altında recovery tools diye falan koyarlar genelde. Olmadı açılırken yazar  boot-recovery  vs. diye.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

andidit bunu yazdı:
    -----------------------------
    Başlat/programlar ın altında recovery tools diye falan koyarlar genelde. Olmadı açılırken yazar  boot-recovery  vs. diye.
    -----------------------------

denedeim yapamadım daha açık anlatabilecek biri varsa

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bilgisayar açılmadan biosdan sonra,F11 e bas çek,hp recovery ekranı gelicek 1-2 dk sonra.ordan yönergeleri takip et.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    başka fikri olan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

yaptım sonunda ihtiyacı olan olursa diye yazılıyo buraya :

ilk olarak hdd recovery bolumu dışında heryeri silin ama biçimlendirmeyin(windows cdlerei iş görür). sonra yeniden başlatın  açılırken F11e basın sonra çıkıo karşınarecovery ekranı sonra kalanını halledersin bitincede cdlerini hazırlarsın.

Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 7