Hp Dv6 Görüntü Çipi
-
Hp dv6 3103 et bilgisayarım var. İki ekran kartı arasında geçiş yaparken mavi ekran geldi ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım kapattıktan sonra da açılmaz oldu.
bios ekranı bazen geliyor bazen gelmiyor. Windows açılıp kapandıktan sonra ilk yarım saat 45 dakika boyunca bios ekranı bile gelmiyor. Fanlar çalışıyor falan ama ekran yok
windows açılınca da 3 5 dakika kullanılıyor sonrasında ekran https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN9T596VUALiq2qzwbNH9tItZCLYagQStF2QkVvkPXrDr_NdqX buradaki gibi oluyor sonrasında da ilk maddeye dönüyor pc.
zar zor format attım, driver ve bios güncelledim ama nafile hala aynı. Tamirciye verdim 50 tlye hallettiğini söyledi ama hala aynı terane. pc açıldıktan bir kaç saat sonra eskisi gibi oluyor yine.
Var mıdır bunun bir çözümü? Kafada yeni anakart alıp tamamıyla değiştirmek var. Bunun maliyeti ne kadara gelir?
-
-
bu cihazlar nalet bi cihaz. Zamanla ekran kartı chipseti ısınmadan kaynaklı temassızlık oluyor.Sonrada bu hata.Ankaartı değiştirmek pahalı
Ekran kartını değiştirmek daha mantıklı
-
JuMaN bunu yazdı
swordfish hocama pm at hocam notebook bakım uzamanı kendisi.
onu zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum hocam ya :D
-
sLeymN bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
swordfish hocama pm at hocam notebook bakım uzamanı kendisi.
onu zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum hocam ya :D
Valla hocam çözmek için rahatsız edeceksin bi süre :)
-
olm yaptırma, yine aynı sorunu yapacak..
parana yazık.
-
Amd-x bunu yazdı
olm yaptırma, yine aynı sorunu yapacak..
parana yazık.
abi adamlara arıza tespiti için bırakmıştım. Götleklerde emri baki yaptılar al yaptık elli lira ver dediler. Sıkıntı şu ki, okul için çok lazım pc.
Bitirme ödeviydi, projesiydi derken mecbur kalıyorum kullanmaya :/ en azında 4 5 ay idare edecek kadar sağlam olsa yeter.
-
bu seriler çok sorunlu mümkünse elinden çıkart.Yapılsa bile % 50 aynı arızayı verecektir.