HP DV9702EA Laptop Sizce Nasil Gorus Alabilirmiyim
-
sevgili murud kardeslerim simdi ben HP DV9702EA Laptop alacagim ve sizi goruslerinizi merak ediyorum alet verecegim paraya degermi ve guzelmi laptop u ticaret muzik ve muzikle ilgili programlar icin kullanacagim aradada arkadaslarla online oyun filan varsa bu fiyata ala bilecegim daha iyisi bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim degerli arkadaslarim
HP DV9702EA Laptop fiyati £499.99
- AMD Turion 64X2 Processor TL-60
- (2.0 GHz, 1600 MHz, 1 MB Cache)
- Genuine Windows Vista (R) Home Premium
- 2 GB Memory
- 120 GB Hard Drive
- Lightscribe Super Multi DVD Rewriter
- 17" BriteView Widescreen Display
- NVIDIA® GeForce 8400 Graphics Card
- Integrated Webcam
- Wireless Enabled
-
makine fena sayilmaz
ne iyi denilir
nede kotu
kotunun iyisi
iyinin kotusu..
fiyatida ne cok ucuz
nede pahali..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------makine fena sayilmaz
ne iyi denilir
nede kotu
kotunun iyisi
iyinin kotusu..
fiyatida ne cok ucuz
nede pahali..
-----------------------------ben olsam bu yorumun üstüne küfür ederdim :D
işin özü alma git daha güzel seyler var o paraya daha güzellerini alabilirsin o serilerde hard disc hatası çok oluyo bendede var ondan
hatta iki tane var ikiside hard discten bozuldu:|
tavsiye etmiyorum biraz daha para çak kendine asus topla bi tane derim hem kaliteli hemde kaliteli biraz pahaşlı olsada çok güzeldir.
-
hp'nin intel işlemcili laptoplarından al pavillion serisi.
intel mobil işlemcilerde çok daha iyi ve farklı teknolojiler kullanıyor.aynı şekilde chipsetide çok iyi.bu kötü değil ama 1 kere alıyorsun santa rosa platformu olan laptoplarından al.zaten bildiğim kadarıyla amd işlemci kullanan laptop modeli 10'u geçmez.hp nin bi kaç modeli toshiba'nın bi kaç modeli türk markalar vs..onun dışında alayı intel.
-
Bencede pavilion alma. Şu anda kullandığım laptop pavilion. 2 defa arıza yaptı.Serviste baya beklettiler. Değişmeyen bi ekran ve alt kasası kaldı. Batarya çok çabuk bitiyor. Birde neden 17 inç. Eğer geçerli bir sebebin yoksa ve yanında taşıyacaksan daha küçük bir cihaz almanı öneririm. Bendeki 15.4 olmasına rağmen keşke daha küçük bişey alsaydım diyorum. Eğer değiştirirsem 12.1 alırım.
-
hepinize cok tesekkur ederim yardim ve fikirlerden dolayi ama hala nedense net birdusunce edinemedim
onere bleceginiz bir laptop varsa cok makbul gecer yoksa bunu alayimmi birde amd iyi degilmi laptop icin
saygilar
-
exper karizma 210-814
İşlemci
Intel® Core™ 2 Duo T5450 işlemci İşletim Sistemi xp home ( vistayı sevmediği için) Bellek (RAM) 2 GB DDR2 SO-DIMM (2x1GB) Hard Disk 160 GB SATA HDD Optik Sürücü SUPER MULTI DVD YAZICI Kablosuz Ağ 802.11g 54Mbps Ekran 12.1" TFT WXGA LCD (GLARE TYPE) 1280X800 Ekran Kartı 128 MB OB Hoparlör TÜMLEŞİK STEREO HOPARLÖR Kart Okuyucu Var Modem 56K FAX-MODEM Ethernet 10/100 MBIT ETHERNET Taşıma Çantası Var Bluetooth DAHİLİ BLUETOOTH 1380 ytl 10 takside alıyorum
xp yükletmekle iyi mi yapıyorum.
o şartla alıyorum.
1.3 MEGAPİXEL DAHİLİ WEBCAM