folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Hp Elite 7300 Kasa İle İlgili Driver Sorunu.

Hp Elite 7300 Kasa İle İlgili Driver Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba;

Şimdi ben HP Elite 7300 series MT model bilgisayara format attım. Format atmamın nedeni 64 bit olmasıydı. Güzelce windows 7 professional 32 biti kurdum ancak hiçbir driveri yüklenmedi. Yüklü programlar listesi bomboş :) Dış kasanın ön panelindeki USB girişlerini, ethernet girişini tanımıyor. Tepki bile vermiyor. HPnin sitesinden win 7 professional 32 bit ile ilgili çoğu driveri indirip kurdum ama 5 saniyelik setuplar sonucunda herhangi bir değişiklik olmadı. İşin ince noktasını kaçırdığımı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ön panel usb çalışmıyorsa arkadakilerde çalışmaz hem usb driver istemez ki 

şuradan indir kur. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=5099491&prodTypeId=12454&prodSeriesId=5099489&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=4053

ince kısmı derken driver yükledikten sonra pc yi yeniden başlattın mı ?

Toplam Hit: 1146 Toplam Mesaj: 2