folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hp Icın Sogutucu Tavsıyelerı

Hp Icın Sogutucu Tavsıyelerı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar oncekı konuları takıp ettım ama hp pavılıon g6 et2212 nın ıslemcı ekran kartı yerlerı farklı oldugu ıcın benım notebooka uygun 50 tlyı gecmeyecek ısını ıyı yapan sessız bır sogutucu onerırsenız sevınırım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

hocam 50 tl ye alacağın soğutucu kendini soğutur ancak, adam akıllı soğutucu istiyorsan zalman nc 2000 den şaşma.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben soğutcu kullanmadım hiç ama zalmanlar bu alanda en iyidir, daha önce arştırmıştım biraz.. arkadaşın dediği gibi biraz daha fazla para verip

kaliteli bi şey alabilirsin, çünkü soğutucu kullanan arkadaşlar o kadar verim almıyorlardı..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam 137 tl veremem sımdılık ıdare etsın yeter.yazınalırız

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 640 Toplam Mesaj: 4