HP İpaq Hx2750
-
Elimde
HP iPAQ hx2750
cihaz var. Adamlar buna barkod sistemi icin bir yazilim yuklemisler. icinde yuklu bulunan windows ce 2003 acilmadan otomatik bu program aciliyor.
Ve programi kapatip windows'a geri donmek icin herhangi bir yol yok. Bilgisayar ara kablosu olmadigi icin rom degisikligide yapamiyorum ?
Reset felan da ise cozum getirmiyor. bilgisi olan lutfen yardimci olsun

-
neyse sorunu cozdum
ayni sorundan muzdaripler
http://www.hardreset.eu/hp_ipaq_hx2750_hard_reset_soft_reset_en.html
-
yeni konu acmak istemedim. burdan devam edeyim dedim. bu aletle ilgili yeni bir problemim var. Bunada yardim gelmezse artik Tahribat'i Milliyet gazetesine rakip gorecegim :)
cihazda wireless ozelligi var. ekrandaki wi-fi ikonuna takilayip yada menulerden wirelesi bulup tikladiginiz zaman sadece Bluetooth baglantisini aktif etme zimbirtisi cikiyor. aktif edip cihaz tara dediginiz zaman evdeki wireless modemi bluetooth baglanti noktasi uzerinden goruyor. Ama baglan dedigin zaman bir sonuc alamiyorsunuz. Derdim gayet acik.
-
2750 nin hard reseti soldaki düğme ve sağdaki düğmeye aynı anda basıp kapatma düğmesiyle birlikte kalemle reset düğmesine basmak ile oluyordu sanırım, biraz şaklaban olmak gerekiyordu...
bende 10 adet kadarını kullandım 2750 nin en önemli özelliği diğer pdalar arasında en mükemmel wireless antenine sahip olması...
Wireless mevzusu için ise,programdaki wireless managerda üstteki düğmenin wirelessı acması gerek,
wirelessı actıktan sonra modemide görebilirsin...
Fakat hatırladığıma göre wpa şifrelemesinyi desteklemiyordu, modemi şifresiz yapıp öle bi bağlanmayı denesene bi...
çünkü eğer modemi görüyorsa, o zaman bağlanmasında bir sıkıntı yoktur...
bu arada orada aslında bluetooth değil wireless yani kablosun aracı iki bağlantıyı aynı pencerede gösteriyor ondan dolayı yanılmış olabilirsin...
Not: pmde belirttiğin üzere yazıyorum, böle bi konu genellikle uzmanlık gerektirdiğinden cevap alamamış olman normal...