HP Laptop Bu Fiyata Nasıl?Satın Alayım Mı?900 Ytl
-
HP 530 Notebook PC, Intel Cenntrino
Intel(R) Core(TM)2 CPU T5200 @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
120 GB HDD, 1015 MB RAM, 250 mb ekran kartı,wireless 900 YTL
(Hp sayfasına baktım artık üretilmiyor ibaresi var)
-
işini görcekse al ama performansı düşük bi bilgisayar. ekran kartı paylaşımlıysa oek fazla oyun oynayamasssın :) ofis uygulamaları + internet için ideal :)
edit: fiyata bakmamışım o fiyata pahalı be :) doları düşcek diye de beklersen iyicene işi yokuşa sürersin kötü bi durum :B
-
hp alma
-
mecidiyeköye gidebilirsen o fiyata sony vaio dolu yada istedigini alabilirsin ;)
-
Arkadasim Hp almani tavsiye etmem .. laptop alirken hem özellik hem fiyat performansi birde teknik servisine bakmak lazim... eger acelesi yoksa $ dusunce alayi inecektir
-
çok pahalı, sakın alma.
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
çok pahalı, sakın alma.
-----------------------------hocam sakın alma derken, arkadaşa yardımcı olmak babında, bu fiyattan daha ucuza ama daha iyi bir notebook önerirsen, arkadaşa yardımcı olmuş olursun.
-
Intel Core2Duo 2.00
4GB Ram
256 MB. GeForce 8400 GS
250 GB Sata HDD
900$ 'a aldim fakat yurtdisindan garantisi yok fakat su ana kadar pek bi sikintisi yok Allah 'a sukur .
-
Teknolojix de çalışırken baya satmıştık o zatan fiyatı 640 ytl idi. bu modeller yanılmıyosam freedoss du.kısacası yaramaz pc hoca.900 ytl ye çok daha güzel bişey alınabilir. datron pl5 modeli iyidir ben kullanıyorum.