folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HP Laptop Bu Fiyata Nasıl?Satın Alayım Mı?900 Ytl

HP Laptop Bu Fiyata Nasıl?Satın Alayım Mı?900 Ytl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

HP 530 Notebook PC, Intel Cenntrino

Intel(R) Core(TM)2 CPU  T5200  @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz

120 GB HDD, 1015 MB RAM, 250 mb ekran kartı,wireless      900 YTL

(Hp sayfasına baktım artık üretilmiyor ibaresi var)

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

işini görcekse al ama performansı düşük bi bilgisayar. ekran kartı paylaşımlıysa oek fazla oyun oynayamasssın :) ofis uygulamaları + internet için ideal :)

edit: fiyata bakmamışım o fiyata pahalı be :) doları düşcek diye de beklersen iyicene işi yokuşa sürersin kötü bi durum :B

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hp alma

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    mecidiyeköye gidebilirsen o fiyata sony vaio dolu yada istedigini alabilirsin ;)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadasim Hp almani tavsiye etmem  .. laptop alirken hem özellik hem fiyat performansi birde teknik servisine bakmak lazim... eger acelesi yoksa $ dusunce alayi inecektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    çok pahalı, sakın alma.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------
    çok pahalı, sakın alma.
    -----------------------------

hocam sakın alma derken, arkadaşa yardımcı olmak babında, bu fiyattan daha ucuza ama daha iyi bir notebook önerirsen, arkadaşa yardımcı olmuş olursun.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Intel Core2Duo 2.00

4GB Ram

256 MB. GeForce 8400 GS

250 GB Sata HDD

900$ 'a aldim fakat yurtdisindan garantisi yok fakat su ana kadar pek bi sikintisi yok Allah 'a sukur .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Teknolojix de çalışırken baya satmıştık o zatan fiyatı 640 ytl idi. bu modeller yanılmıyosam freedoss du.kısacası yaramaz pc hoca.900 ytl ye çok daha güzel bişey alınabilir. datron pl5 modeli iyidir ben kullanıyorum.

Toplam Hit: 1504 Toplam Mesaj: 9