Hp Laptopa Wista Sütüne Xp Kurulum Sorunu(Yardım)
-
arkadaşlar wista yüklü hp laptop var. bunu xp ye çevirmek istedigimde harddisk bulunamadı hatası veriyor. daha önve wistanın üzerine xp kuran varmı? bu sorunu nasıl çözerim? yardımlarınız için teşekkürler.
-
biostan satayı devre dışı bırak hoca.. sata destekli xp indir forumda mevcut onunla kurmayı dene.. sp3 + sata destekli xp indir ve xp kurmadan önce vista kurulu iken driverlerini yedekle ondan sonra format at. driverlerini yedeklemezsen birde onlarla uğraşmak zorunda kalırsın..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
biostan satayı devre dışı bırak hoca.. sata destekli xp indir forumda mevcut onunla kurmayı dene.. sp3 + sata destekli xp indir ve xp kurmadan önce vista kurulu iken driverlerini yedekle ondan sonra format at. driverlerini yedeklemezsen birde onlarla uğraşmak zorunda kalırsın..
driver cd si yok. wista driverler xp ile uyumlumu? -
siganfu bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
driver cd si yok. wista driverler xp ile uyumlumu?
-----------------------------hocam laptopla beraber driver cd si vermeyebilirler bu yüzden sen format atmadan önce işletim sistemin vista iken driverlerini "driver magician" isimli programla yedeklersen uyumlu olur, yedeklemek içinde cd ye at (ne olur ne olmaz) ondan sonra format at. yada vistayı kurtarma olarak dvd ye yedekle, sonra driverlerini ayrı bir cd'ye yedekle sonra sata destekli xp cd'si bulup format at. bu iş bana zor gelecek diyorsan en iyisi bilen arkadaşına yaptır..
-
Hocam bak Aynı Sorun bende de vardı, Toshiba Marka Laptopta, Ben Aramalarda Xp Uyumlu Donanımlarının Tamamını Buldum Amma O Melün Harddisk Sorunu baya bi Hırpaladı benide, Çözümüde Xp Sp3 Verdi Sağolsun bir Mürit Arkadaşımız, Onunla Yükleme Yapabildim.
Wista Uyumlu Olan driverleri Yedeklemen Xp de İşe yaramayacaktır, O Yüzden İki İşlem yapmalısın.
1- Xp Drivelerini Mutlaka Netten Ara vardır Elbette Bulursun İndir Yedekte Dursun.
2- Xp Sp3 Bul Tahribatta Arama yap Bulursun, Daha Dünde verilmişti Görmüştüm. Sorunun Hallolur, Ben Harikulade Bi şekilde Laptopumu Kullanıyorum Xp Olarak.
DipNot..: Biostan Sata Bölümünü Disabled Etmeyide Unutma.
-
teşekkürler yardimlarınız için:)
-
Benim laptopun xp driverleri yok yaa:S bende yükledim xpyi herşey normal ama
xp driverleri yok aletin sinir etti :@
HP COMPAQ FL565EA C798TR
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Benim laptopun xp driverleri yok yaa:S bende yükledim xpyi herşey normal ama
HP COMPAQ FL565EA C798TR
tam burada var :)
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3753288&lang=tr -
siganfu bunu yazdı:
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Benim laptopun xp driverleri yok yaa:S bende yükledim xpyi herşey normal ama
HP COMPAQ FL565EA C798TR
tam burada var :)
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3753288〈=tr
-----------------------------Saol uğraştıın için ama oraya baktım hatta ilk oraya baktım :D ama orda ne ekran kartının driveri var
ne wirelessin ne sesin anlıcaın bi bok yok orda :DD:D