folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Hp Laptopa Wista Sütüne Xp Kurulum Sorunu(Yardım)

Hp Laptopa Wista Sütüne Xp Kurulum Sorunu(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    arkadaşlar wista yüklü hp laptop var. bunu xp ye çevirmek istedigimde harddisk bulunamadı hatası veriyor. daha önve wistanın üzerine xp kuran varmı? bu sorunu nasıl çözerim? yardımlarınız için teşekkürler.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    biostan satayı devre dışı bırak hoca.. sata destekli xp indir forumda mevcut onunla kurmayı dene.. sp3 + sata destekli xp indir ve xp kurmadan önce vista kurulu iken driverlerini yedekle ondan sonra format at. driverlerini yedeklemezsen birde onlarla uğraşmak zorunda kalırsın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    biostan satayı devre dışı bırak hoca.. sata destekli xp indir forumda mevcut onunla kurmayı dene.. sp3 + sata destekli xp indir ve xp kurmadan önce vista kurulu iken driverlerini yedekle ondan sonra format at. driverlerini yedeklemezsen birde onlarla uğraşmak zorunda kalırsın..
    driver cd si yok. wista driverler xp ile uyumlumu?

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    essan bunu yazdı:
    driver cd si yok. wista driverler xp ile uyumlumu?

hocam laptopla beraber driver cd si vermeyebilirler bu yüzden sen format atmadan önce işletim sistemin vista iken  driverlerini "driver magician" isimli programla yedeklersen uyumlu olur, yedeklemek içinde cd ye at (ne olur ne olmaz) ondan sonra format at. yada vistayı kurtarma olarak dvd ye yedekle, sonra driverlerini ayrı bir cd'ye yedekle sonra sata destekli xp cd'si bulup format at. bu iş bana zor gelecek diyorsan en iyisi bilen arkadaşına yaptır..  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hocam bak Aynı Sorun bende de vardı, Toshiba Marka Laptopta, Ben Aramalarda Xp Uyumlu Donanımlarının Tamamını Buldum Amma O Melün Harddisk Sorunu baya bi Hırpaladı benide, Çözümüde Xp Sp3 Verdi Sağolsun bir Mürit Arkadaşımız, Onunla Yükleme Yapabildim.

Wista Uyumlu Olan driverleri Yedeklemen Xp de İşe yaramayacaktır, O Yüzden İki İşlem yapmalısın.

1- Xp Drivelerini Mutlaka Netten Ara vardır Elbette Bulursun İndir Yedekte Dursun.

2- Xp Sp3 Bul Tahribatta Arama yap Bulursun, Daha Dünde verilmişti Görmüştüm. Sorunun Hallolur, Ben Harikulade Bi şekilde Laptopumu Kullanıyorum Xp Olarak.

DipNot..: Biostan Sata Bölümünü Disabled Etmeyide Unutma. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    teşekkürler yardimlarınız için:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Benim laptopun xp driverleri yok yaa:S bende yükledim xpyi herşey normal ama

xp driverleri yok aletin sinir etti :@ 

HP COMPAQ FL565EA C798TR

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    canerator bunu yazdı:

HP COMPAQ FL565EA C798TR

tam burada var :)
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3753288&lang=tr

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    canerator bunu yazdı:

HP COMPAQ FL565EA C798TR

tam burada var :)
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3753288⟨=tr

Saol uğraştıın için ama oraya baktım hatta ilk oraya baktım :D ama orda ne ekran kartının driveri var

ne wirelessin ne sesin anlıcaın bi bok yok orda :DD:D

Toplam Hit: 1315 Toplam Mesaj: 9