folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HP Laserjet 1300 Mono Lazer Yazıcı..(Öneri)

HP Laserjet 1300 Mono Lazer Yazıcı..(Öneri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hacılar su yazıcı alınır mı fiyat nasıl? Yazıcı hakkında bilgisi olan ?

http://urun.gittigidiyor.com/HP-LaserJet-1300-Mono-Lazer_W0QQidZZ44164458

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İkinci el riski olmasının dışında güzel üründür dolu bir toner ile epey çıktı alırısn 1000 küsür sayfa gibi fiyatıda normal ama sonuçta ikinci el ve yazıcı daha önce nasıl kullanıldı allah bilir belki canı bile çıkmıştır çıktı almadan bilemezsin, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

hp EM (olacak) 1610 bulabilirsen bu cihazı 2 nci el olsada al çünkü bunun toner kutusuna cip koymayı unutmuşlar ikide yedek toner kutusu bul ömür boyu kullan hp bu cihazları piyasadan toplattı bende dün izmirde aradım bulamadım bunun yerine başka cihaz çıkarttı

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

çünkü çip olmayan taner her toneri oluyor ve cihazın beynindeki kısıtlamaları olmuyor orjinal dolum yapmasan bile

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 1062 Toplam Mesaj: 4