folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hp Müşteriz Hizmetlerini Fan İçin Aradık Virüs Yedik

Hp Müşteriz Hizmetlerini Fan İçin Aradık Virüs Yedik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar bilgisayarın fanı durmadan çalıştığı ve çok aşırı ısındığı için garantiye gönderelim dedik işi yokuşa sürdüler ve bilgisayarın ısısını ölçmek için program yüklediler,yükledikleri programdan adsense hikayesi çıktı.Bilgisayar şimdi evlere şenlik oldu.

En son bana adam biz arıza kaydı açamıyoruz bu durumda bir şey yapamayız dedi.ben de sitenizde arıza,tamir,bakım,onarım kavramları yer alıyor. 6502 sayılı tüketicinin korunması kanunuyla içli dışlı olduğum için biraz şanslıydım.

Daha sonra eleman servise yollarsınız ama kargoyu siz ödersinize getirdi.Ben de hp türkiyenin değil hp genel yani global office'in iletişim numarasını istedim.Biraz sıkıntılıda olsa ulaştım.

Anlayacağınız sizi yoranı siz de yormalısınız yoksa olmayacak şimdi de şikayetvar'da konu açacağım.Böyle saçma şey olmaz ben o zaman seste sıkıntı var diyeceğim adam uzaktan dinleyemeyecek tamam gönder diyecek ben de içine fan sorunuda ekleteceğim öyle gönderim sağlayacağım böyle saçma bir sistem duymadım görmedim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://imgim.com/2012-07-16203903.jpg

http://imgim.com/2012-07-16202832.jpg

hp pişmanlıktır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

hiç bişey yapamazsn genco zorla genede sıakyetın varla ugrasma hıc hele sonuc alamazsn

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

içini temizlet bi bilgisayarcıya .

hp demek ısı demek bu bi gercek.derecem yok yoksa işlemci fanına dayar ss alırdım .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Asusta da durum evlere şenlik. Donanımsal arızayla yolladığım bilgisayarı formatlayıp geri gönderdiler..

http://www.ayhan.info.tr/benden/asus-teknik-servis-rezilligi/

...said addicted.
Toplam Hit: 804 Toplam Mesaj: 5