Hp Müşteriz Hizmetlerini Fan İçin Aradık Virüs Yedik
-
Merhabalar bilgisayarın fanı durmadan çalıştığı ve çok aşırı ısındığı için garantiye gönderelim dedik işi yokuşa sürdüler ve bilgisayarın ısısını ölçmek için program yüklediler,yükledikleri programdan adsense hikayesi çıktı.Bilgisayar şimdi evlere şenlik oldu.
En son bana adam biz arıza kaydı açamıyoruz bu durumda bir şey yapamayız dedi.ben de sitenizde arıza,tamir,bakım,onarım kavramları yer alıyor. 6502 sayılı tüketicinin korunması kanunuyla içli dışlı olduğum için biraz şanslıydım.
Daha sonra eleman servise yollarsınız ama kargoyu siz ödersinize getirdi.Ben de hp türkiyenin değil hp genel yani global office'in iletişim numarasını istedim.Biraz sıkıntılıda olsa ulaştım.
Anlayacağınız sizi yoranı siz de yormalısınız yoksa olmayacak şimdi de şikayetvar'da konu açacağım.Böyle saçma şey olmaz ben o zaman seste sıkıntı var diyeceğim adam uzaktan dinleyemeyecek tamam gönder diyecek ben de içine fan sorunuda ekleteceğim öyle gönderim sağlayacağım böyle saçma bir sistem duymadım görmedim.
-

hp pişmanlıktır.
-
hiç bişey yapamazsn genco zorla genede sıakyetın varla ugrasma hıc hele sonuc alamazsn
-
içini temizlet bi bilgisayarcıya .
hp demek ısı demek bu bi gercek.derecem yok yoksa işlemci fanına dayar ss alırdım .
-
Asusta da durum evlere şenlik. Donanımsal arızayla yolladığım bilgisayarı formatlayıp geri gönderdiler..
http://www.ayhan.info.tr/benden/asus-teknik-servis-rezilligi/