folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hp Netbook Klavye Sorunu

Hp Netbook Klavye Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu netbook'u abim almış bana fakat açıyorsun bilgisayarı bir sıkıntı yok ama o tuşu basılı da değil fakat "o" tuşu sürekli basıyor. Ctrl+A yapıyorum kesiyo devam etmesi lazım normalde ama etmiyor basıyorum o tuşuna bir iki kere duruyor ama örnek z ye basınca o tuşu geri aktif oluyor basılı olmadıgı halde devamlı basıyor nasıl yapabilirim kullanamıyorum o yüzden sürüsüyle "o"basıyor başına gelen veya bir bilgisi olan varmı?

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Gel bakalım. 

Zamanı durduramazsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Usb klavye varsa klavyeyi sok usb yi tak bakalim yapacakmi Edit virusde olabilir format at en guzeli :) DestinatioN tarafından 03/Ağu/12 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

muhtemelen sıvı teması gibi bir durum yüzünden klavyen bozulmuş değişmesi gerekir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Sıvı teması olabilir ben hep standart kullandım ancak fonksiyon tuşu varsa bazen kilitli kalıyor pc kafayı yiyor bnde olmuştu

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    Usb klavye varsa klavyeyi sok usb yi tak bakalim yapacakmi Edit virusde olabilir format at en guzeli :)

usb klavye de sıkıntı olmuyor hocam yurt dısından geldi sıfır gibi su dokulmesi zor ihtimal formatta attım aynı sorun var

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Kendi klavyesinde problem var ise teknik bir servise götürmen daha iyi olur garantisi vardır yeni geldiğine göre

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kardeşim o klavyeyi sökmen lazım zor bişey değil youtube da videolara bak biraz

ondan sonra bağlantı kablosunu, giriş soketini ve klavyenin tuslarının altlarını güzelce temizle

ondan sonra bırak güneşin altına iyice kurusun belki içinde nem yapmıştır yada sıvı dökülmüştür

bi dene bakalım

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 8