Hp Pavilion Dv 6040 Notebookta Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    selam arkadaşlar misafir olarak gittiğim bi evde boş vaktim vardı bi film izleyeyim dedim laptopu actım film izliyorum birden kapandı açmaya çalıştım gene açılmadı klavyenin üzerindeki mavi ışıklar yanıyo hatta dwdwriter girip çıkıyo falan ama monitorde en ufak bi renk bile yok yani yazılımla alakası olmadığı belli gibi sorun donanımsal sizce sorun ne olabilir ve nasıl düzeltilebilir?
    not:pc kapandığı sıradA elektrikler gidip gelmiş olabilir
    not2:ellerim kırılsaydıda dokunmasaydım cocugun bilgisayarına cok kotu durumdayım
    not3:en kötü senaryo anakartın yanması galiba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    anakart gibi görünüyo hocam.bence sen elleme daha kötü yapabilirsin direk bi servise götür ama hpnin servisleri cok boktan hp servisine gidrsen onlara aynen söyle de korksunlar :
    look my ram.im tarikatül tahribat child.if i put you are sitt ....
    (eyçpi amerikanya ondan ing yazdım)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------
    anakart gibi görünüyo hocam.bence sen elleme daha kötü yapabilirsin direk bi servise götür ama hpnin servisleri cok boktan hp servisine gidrsen onlara aynen söyle de korksunlar :
    look my ram.im tarikatül tahribat child.if i put you are sitt ....
    (eyçpi amerikanya ondan ing yazdım)
    -----------------------------
    ya keşke oyle olsa pcnin garantisi amerikadanburda bakmıyolar, pc tamircisinin   birisi chipseti bozulmuş olabilir demiş chipseti onaracakmıymış neymiş 220 dolardan olduk şimdiden inşallah düzelir anakart bozulduysa cope atcaz heralde pcyi :( başka yokmu fikri olan ya donannımcı arkadaşlar vardı sitede
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Aletin tüm fonksiyonları çalışıyor ekranda görüntü yoksa muhtemelen lcd nin soketi çıkmıştır içerden. Soket genelde ekran menteşelerinin orda bulunuyor. Hareketli mekanizma olduğu için çıkabiliyor. Benim de başıma gelmişti. İlk gün daha 1saat bile kullanamadan servise vermek zorunda kalmıştım. Servis raporunda soketin gevşemiş olduğu yazıyodu. Senin de büyük ihtimal öledir...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Arlong: nerden alinmis oldugu farketmez, uluslararasi garanti , servis sigortasi vardir , yok mu?.. nasil bakmiyorlar ?

batarya sarjda notebook  bekleme moduna girdiyse, acmayi denersin power tusu acmayabilir, bu evre bataryayi cikartip  cihaz adaptordeyken bir kac kez acma denemesi ile son bulur,

bunun disinda acilmayacagi uzere; anakart, chipset uzeri donanim problemleri olur, temel neden yine elektriktir fakat asiri derecede volt akimi  veya isi olmadigi surece bu cihazlar sorun cikarmaz, 10 kere 20 kere her ne kadar kereyneyse elektrik gidip gelmesi ile yanacak devreler degil..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Abicim rahat ol.Ben hp servisindeyim merak etme :D
    Bu dv 6000 lerin % 10 unda bu sorun var.Kronik yaniBüyük ihtimalle anakarttan.Direkt servise ver yapar verirler.30 iş günü içinde olmazsa yenisini verirler.
    Bu arada bip bip tarzında ses geliyormu notebookdan ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 1647 Toplam Mesaj: 6