HP Pavilion Format
-
Arkadaşlar kusura bakmayın foruma baktım biraz ama bana uygun olan içerik bulamadım, varsa da yine yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Elimde Hp Pavilion laptop var format atacağım ama "Sürücü Yükle" diye bir kutucuk çıkarıyor.
İnternetten biraz araştırdım sata entegre edilmeli gibi şeyler okudum lakin tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Sata entegreli win7 indirmek için linkler bakıyorum ama hemen hemen linklerin hepsi kırık.
Sağlam link bulup indirsem bugün geceye kadar formatı yetiştirebilir miyim ya da sizlerin önerisi nedir, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
win7 yüklemeye çalışıyorsan sata entegre diye bir olay yok ki.
xp lerde sata entegre etmen gerekiyor. sorun sata olayı olmayabilir.
-
hp de recovery ederek f11 f8 neydi oradan otomatik yapıyordu öyle attıydım 10 senedir atmıyorum :D
-
ya f11 yada f12 olması lazım bir bakıver istersen boşuna uğraşmamış olursun ?
-
Evet F11 yaparak recovery yaptım pcyi format atmak istediğimde bu sorunu nasıl çözebilirim peki...
Şuan ilk haliymiş gibi de görünmedi açıkçası gözüme (:
Elimde win 7 32 ve 64 bit var ayrıca orjinal xp de var üçünüde taktığımda "takılı sürücü bulunamadı" diyor.
Bu sorunu internetten araştırdığımda beni "sata entegreli win7" olması gerekir diye bir takım sonuçlara itiyor.
Bu meseleyi nasıl halledebileceğim hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.
Sata entegreli xp ya da win7 indirebilirsiniz deniyor ama sağlam link bulamadım malesef.
-
GncGLSN bunu yazdı
Evet F11 yaparak recovery yaptım pcyi format atmak istediğimde bu sorunu nasıl çözebilirim peki...
Şuan ilk haliymiş gibi de görünmedi açıkçası gözüme (:
Elimde win 7 32 ve 64 bit var ayrıca orjinal xp de var üçünüde taktığımda "takılı sürücü bulunamadı" diyor.
Bu sorunu internetten araştırdığımda beni "sata entegreli win7" olması gerekir diye bir takım sonuçlara itiyor.
Bu meseleyi nasıl halledebileceğim hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.
Sata entegreli xp ya da win7 indirebilirsiniz deniyor ama sağlam link bulamadım malesef.
buyur hoca,istediğin win 7 sürümünü indir.
http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html -
biosa girip sata AHCI Mode sekmesinde IDE seç sorunun gidecektir. IDE seçeneği yoksa Raid olan seçeneği AHCI' ye aldığında da sorunun gitmiş olacak ancak öncelikli olarak IDE seçmeni tavsiye ederim...
-
Jubei bunu yazdıTeşekkür ediyorum kardeşim başlıyorum indirmeye.buyur hoca,istediğin win 7 sürümünü indir.
http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.htmlsRcN bunu yazdıbiosa girip sata AHCI Mode sekmesinde IDE seç sorunun gidecektir. IDE seçeneği yoksa Raid olan seçeneği AHCI' ye aldığında da sorunun gitmiş olacak ancak öncelikli olarak IDE seçmeni tavsiye ederim...
Kardeşim işte sorun bioasta AHCI Mode sekmesinin olmaması öyle bir seçenek yok yani, o olsa konu açıp sizlere zahmet vermeme de gerek kalmazdı ): (: