HP Pavilion Format

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GncGLSN
    GncGLSN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kusura bakmayın foruma baktım biraz ama bana uygun olan içerik bulamadım, varsa da yine yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Elimde Hp Pavilion laptop var format atacağım ama "Sürücü Yükle" diye bir kutucuk çıkarıyor.

İnternetten biraz araştırdım sata entegre edilmeli gibi şeyler okudum lakin tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Sata entegreli win7 indirmek için linkler bakıyorum ama hemen hemen linklerin hepsi kırık.

Sağlam link bulup indirsem bugün geceye kadar formatı yetiştirebilir miyim ya da sizlerin önerisi nedir, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

win7 yüklemeye çalışıyorsan sata entegre diye bir olay yok ki.

xp lerde sata entegre etmen gerekiyor. sorun sata olayı olmayabilir.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hp de recovery ederek f11 f8 neydi oradan otomatik yapıyordu öyle attıydım 10 senedir atmıyorum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya f11 yada f12 olması lazım bir bakıver istersen boşuna uğraşmamış olursun ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GncGLSN
    GncGLSN's avatar
    Erkek

Evet F11 yaparak recovery yaptım pcyi format atmak istediğimde bu sorunu nasıl çözebilirim peki...

Şuan ilk haliymiş gibi de görünmedi açıkçası gözüme (:

Elimde win 7 32 ve 64 bit var ayrıca orjinal xp de var üçünüde taktığımda "takılı sürücü bulunamadı" diyor.

Bu sorunu internetten araştırdığımda beni "sata entegreli win7" olması gerekir diye bir takım sonuçlara itiyor.

Bu meseleyi nasıl halledebileceğim hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.

Sata entegreli xp ya da win7 indirebilirsiniz deniyor ama sağlam link bulamadım malesef.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GncGLSN bunu yazdı

Evet F11 yaparak recovery yaptım pcyi format atmak istediğimde bu sorunu nasıl çözebilirim peki...

Şuan ilk haliymiş gibi de görünmedi açıkçası gözüme (:

Elimde win 7 32 ve 64 bit var ayrıca orjinal xp de var üçünüde taktığımda "takılı sürücü bulunamadı" diyor.

Bu sorunu internetten araştırdığımda beni "sata entegreli win7" olması gerekir diye bir takım sonuçlara itiyor.

Bu meseleyi nasıl halledebileceğim hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.

Sata entegreli xp ya da win7 indirebilirsiniz deniyor ama sağlam link bulamadım malesef.

buyur hoca,istediğin win 7 sürümünü indir.

http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

biosa girip sata AHCI Mode sekmesinde IDE seç sorunun gidecektir. IDE seçeneği yoksa Raid olan seçeneği AHCI' ye aldığında da sorunun gitmiş olacak ancak öncelikli olarak IDE seçmeni tavsiye ederim...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GncGLSN
    GncGLSN's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    buyur hoca,istediğin win 7 sürümünü indir.

http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html
    Teşekkür ediyorum kardeşim başlıyorum indirmeye.

sRcN bunu yazdı

biosa girip sata AHCI Mode sekmesinde IDE seç sorunun gidecektir. IDE seçeneği yoksa Raid olan seçeneği AHCI' ye aldığında da sorunun gitmiş olacak ancak öncelikli olarak IDE seçmeni tavsiye ederim...

Kardeşim işte sorun bioasta AHCI Mode sekmesinin olmaması öyle bir seçenek yok yani, o olsa konu açıp sizlere zahmet vermeme de gerek kalmazdı ): (:

Toplam Hit: 985 Toplam Mesaj: 8