HP Pavilion G6 Monitör Arıza.
-
abimin hp pavilion g6 serisinden laptopunu küçük kızı çekyatın üstünden düşürünce monitörde cizgiler oluşmuş. bunun için yapılabilecekler nelerdir. laptop senesini doldurmadı daha.

resim çekemedim. ama internette bulduğum yukarıdaki resim gibi monitörde çizgiler oluştu.
-
hocam garantiye yolla, kullanıcı hatası falan diyebilirsin ama ben kendi laptopumun içini açtım temizleme maksatlı, yolladım garantiye adamlar tamir edip geri verdi. şansını bi dene bence
-
Ekranı kırılmış Garantiye girmez piyasada 100 120 Tl civari Ekran
Birde Sen Bunla Oyun oynayabiliyor musun ekran kartı cift ya biz çalıştıramadık amd ekran kartini pes oynatmadi sende oynatiyor mu oyunlar
ottomanmurat tarafından 23/Tem/13 15:56 tarihinde düzenlenmiştir -
@
ottomanmurat tamam hocam servis adresini aldım en kısa sürede gidip birde ordan fiyat alalım. @OttomanSlap makine benim değil o yüzden abimin o yüzden pek bi bilgim yok -
ottomanmurat bunu yazdı
Ekranı kırılmış Garantiye girmez piyasada 100 120 Tl civari Ekran
Birde Sen Bunla Oyun oynayabiliyor musun ekran kartı cift ya biz çalıştıramadık amd ekran kartini pes oynatmadi sende oynatiyor mu oyunlar
aq o çift ekran kartı olayının, süründürdü beni. Hacı hp nin sitesindeki driverı yükle başka driver işlemiyor. 1 hafta uğraştım da. Hangi akla hizmet laptopa hem phenom II işlemci koyarsın hem de çift ekran kartı :/ HP ye....!!!
-
Reis birsürü denedim kendi sitesindekini de denedim olmadi xp olmadi win 7 yok win8 olmadi pes 2013 yada başka oyunlarda ikinci karta geçmiyor ati catalist de ekran karti seçme yada performans açma yok driver linkini atar mısın birde senin driveri deneyeyim
-
ekran kırılmış.. başka bir monitöre yada tv ye vs bağlayarak kullanabilirsin. parça değişimi gerekiyor
-
ekran kırılmış.
garantiye hiç gönderme. garanti kapsamında değil. dışarıdan değiştireceksin. garantiyi yakarmı emin değilim. serviste değiştirtirsen 200 den aşağı almazlar. dışarda 100-150 arasına değiştirtebilirsin.
-