folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HP Pavilion G6 Monitör Arıza.

HP Pavilion G6 Monitör Arıza.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

abimin hp pavilion g6 serisinden laptopunu küçük kızı çekyatın üstünden düşürünce monitörde cizgiler oluşmuş. bunun için yapılabilecekler nelerdir. laptop senesini doldurmadı daha. 

resim çekemedim. ama internette bulduğum yukarıdaki resim gibi monitörde çizgiler oluştu. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

hocam garantiye yolla, kullanıcı hatası falan diyebilirsin ama ben kendi laptopumun içini açtım temizleme maksatlı, yolladım garantiye adamlar tamir edip geri verdi. şansını bi dene bence

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Ekranı kırılmış Garantiye girmez piyasada 100 120 Tl civari Ekran

Birde Sen Bunla Oyun oynayabiliyor musun ekran kartı cift ya biz çalıştıramadık amd ekran kartini pes oynatmadi sende oynatiyor mu oyunlar

ottomanmurat tarafından 23/Tem/13 15:56 tarihinde düzenlenmiştir

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

@ottomanmurat   tamam hocam servis adresini aldım en kısa sürede gidip birde ordan fiyat alalım.

@OttomanSlap      makine benim değil o yüzden abimin o yüzden pek bi bilgim yok 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Ekranı kırılmış Garantiye girmez piyasada 100 120 Tl civari Ekran

Birde Sen Bunla Oyun oynayabiliyor musun ekran kartı cift ya biz çalıştıramadık amd ekran kartini pes oynatmadi sende oynatiyor mu oyunlar

aq o çift ekran kartı olayının, süründürdü beni. Hacı hp nin sitesindeki driverı yükle başka driver işlemiyor. 1 hafta uğraştım da. Hangi akla hizmet laptopa hem phenom II işlemci koyarsın  hem de çift ekran kartı :/ HP ye....!!!

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

deja-vu

Reis birsürü denedim kendi sitesindekini de denedim olmadi xp  olmadi win 7 yok win8 olmadi pes 2013 yada başka oyunlarda ikinci karta geçmiyor ati catalist de  ekran karti seçme yada performans açma yok driver linkini atar mısın birde senin driveri deneyeyim

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ekran kırılmış.. başka bir monitöre yada tv ye vs bağlayarak kullanabilirsin. parça değişimi gerekiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ekran kırılmış.

garantiye hiç gönderme. garanti kapsamında değil. dışarıdan değiştireceksin. garantiyi yakarmı emin değilim. serviste değiştirtirsen 200 den aşağı almazlar. dışarda 100-150 arasına değiştirtebilirsin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

http://www.notebookuzman.com/hp-g6-notebook-ekran.html

Murdi indirimi yapılır :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 2833 Toplam Mesaj: 9