Hp Pavilion İşletim Sistemi Sorunu
-
Hocalar Elimde Hp Pavilion Dv6000 Laptop bi Makina Var.. Aleti Yeni Aldım.. ve Bu Makinada Vista Home Premium Vardı.. Ben Bunu Windows Xp Kurmak İstiyorum.. ve Kurdum Format Tamamen Bitiyor.. Makınanın Xp Driverlerini Kuramıyorum Ekran Kartını Kurarken Hata Verıyor Ses Kartını Kurarken Hata Veriyor.. Şimdi Sata Olayı Falan Diceksiniz.. Biosta Sata İle İlgili Herhangi birşey Yok.. Aletin Recovery Bölümü Var Onu Silmedim.. ve Vista Kurulu İken Dvdlerede Çektim Xp Olmazsa Dvdlerle Vistaya Geçicem. Hocalar Biraz Fikir Verirseniz Sevinirim .. Nasıl Bu Alete Xp Kurarım .. Bu Arada Xp Driverlerinin Tamami Mevcut.. Sitesinden Çektim.
-
Hocam Pavilion Dv6*** Serileri farklı farklı ben bir kere senin olayın aynısını yapdım 3 gunde ancak bulabildim butun driverlerini altında tam olarak hangi seri olduğuna bakmanı öneririm.
-
ne hatasi veriyor
-
:) Hoca bende dv6000 serisinden Special Edition u kullanıyorum :) valla çok büyük hata yamıssın Vistayi silmekle recovery manager kullanarak format atip devam etseydin vistaya keşke :) Xp yüklediğinde Hp nin garanti kitabina göz atarsan görceksin Dv6000 serisinde içindeki işletim sistemini silersen makinanin belli bi kısmı garanti kapsamındanda çıkıyor :) eğer D bölümüne ayrilmiş özel bölüm vs gittiyse... Xp driverlarini bulmaktada zorlancaksın .. :) Pek içaçici seyler söyleyemicem bu konu hakkında...
-
işletim sistemi değişikliklerinde hp garanti kapsamı dışına çıkıyor bunu biliyorsun dimi?
Toplam Hit: 1339 Toplam Mesaj: 5