folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HP Pavilion Tx 2000 Format Sorunu

HP Pavilion Tx 2000 Format Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar bildiginiz üzere normal yollarla xp ye cevirilmiyor bu meretler.

mavi ekran geliyor önümüze.

sorunun da ıde / sata dan kaynaklandıgını okudum ancak bu serinin biosunda bu secenek yok.

sata entegreli xp sp2 indirip kursam olur mu ?

tesekkürler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sata entegreli her cd ile de yiceğinin garantisi yok. en güzeli, chipsete göre sata driveri bul indir. kendin bir satalı xp cd si hazırla. sanırım sorunun hallolur. ama bi modelde başıma gelmişti bir ara. ne yaparsam xpye çevirememiştim. artık chiple falnmı korumaya başladılar nedir :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

sata ide değilde ahcii ide ide sata hane sata ile baslayan bi yere girde onu disable yap hane devre dısı bırakta nasıl bırakırsan bırak yada hayalkurt zaten çözümü sunmus ama sen kendi dediginide bi deneyebilrsin.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

hocam beni de deli etti o. black edition windows xp gibi bi modifiyeli sistem var o işe yaradı sadece. sata entegreli olduğu için işe yaramıştır yüksek ihtimal. ayrıca mavi ekran hatasını her zaman vermeyebiliyor. kapanacağı sırada bi kaç kere enter a basınca hata vermeden kura geçiyor bazen.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ben çözemedim o sorunu hatta bu modelin bütün driverlerinin yüklü oldugu bi cd yaptım ama makina radyatör gibi ısınıp sonunda mavi ekrana düştü servise yolladım win7 yükleyip geri yollamış.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    the_behulder bunu yazdı:
    -----------------------------

sata ide değilde ahcii ide ide sata hane sata ile baslayan bi yere girde onu disable yap hane devre dısı bırakta nasıl bırakırsan bırak yada hayalkurt zaten çözümü sunmus ama sen kendi dediginide bi deneyebilrsin.

tamam iste o secenek yok diyorum. hayaletin dedigi sekilde denerim..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

tabi buda bir çözüm. ama farketmeyip biosu sıfırlarsan herhangi bir sebepten, ahcii olmayan modda kurup, reset sonrası tekrar varsayılan ayarlardan ahciiyye geçirince yine mavi ekran alınıyor. çoğu zamanda dalgınlıktan sebep çözülemediğinden tekrar format :) format atarkende akla geliyor. bi ton uğraş dur işin yoksa :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 7