HP Pavillion Dv6148eu Wireless Problemi, Yardım ?
-
arkadaşlar ablamda hp pavillion dv6148eu laptop var,
sorun şuki, suan internete giremiyoruz,
sanki bilgisayarda wireless yokmuş gibi gorunuyor,
wireless tuşunu acıp kapattığımda sadece bluetooth açılıp kapanıyor hiç wirelessi gormuyor,
kabloyla taktığımız zaman giriyor,
vede kafasına göre gidip geliyo, bi bakıyosunuz internete bağlanmış wireless de herhangi bi problem yok,
ama yarım saat sonra eski haline tekrar dönüyo,
pek anlamam ama galiba ağ baştırıcıdan kaynaklanıyor
cunku aygıt yoneticinden baktıgımda broadcam ağ bağdaştırıcısı bazen gözükmüyor, işte ozamanlar internete girmiyor,
sonra kendiliğinden tekrar geliyor ve internete giriyor,
umarım anlatabilmişimdir
yardım ederseniz sevinirim..
-
soylemeyi unuttum ,herşeyi yedekleyip formatladık , hiçbişey değişmedi
-
gargi driver'ı tekrar yükle olm yazdıklarının hepisin okumadım ama driveri kaldır yeni bi tane download et hp.com.tr den yeniden yükle..
-
hoca bilgisayarın alt tabanında wireless olan minik bir modem varv sök onu tak belki oynuyodur olamazmı?
bi dene böle yıldızımsı bir vida deliği vardır sen düz tornavida sok yıldız açmaz kolay gelsin ;)
-
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37755.exe
Şunu bir dene bakalım.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------hoca bilgisayarın alt tabanında wireless olan minik bir modem varv sök onu tak belki oynuyodur olamazmı?
bi dene böle yıldızımsı bir vida deliği vardır sen düz tornavida sok yıldız açmaz kolay gelsin ;)
-----------------------------abi neresi orası :D bi gostersen
http://img114.imageshack.us/img114/7064/p7010266gr1.jpg
-
hoca bana sağ altttaki gibi geldi ortada hard disk var yukarda pil var dediğim yerde ram ve modem olabilir ikisinide sök baştan tak dene çünkğ ram için o kadar bütük kapak yapmazlar
-
WilliamWallace bunu yazdı:
-----------------------------ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37755.exe
Şunu bir dene bakalım.
-----------------------------yok abi kurdum indirdim , hiçbi değişiklik olmadı
@siyanojen
abi baktımda sapasağlam duruyo yaw:D hiç gevşeme yok gibi boşuna sökmiyim dedim :)
-
abi ne zeka örneği bu be :D
olm onu sökecen modem tabiki yerinde duracak amcamın siki gibi sallanacak değil ya :D
kablosunu sök tak :D