HP Pavillion Dv6915nr Notebook Ses Sorunu :S Bakabilirmisinizz .
-
Sevgili arkadaşlar . :G bu leptopda ses sorunu var en son pc ye format attırdım vistaydı xp ye çevirtirdim ama cd siz olarak attı arkadaş nasıl oldu onu bende anlamadım :G bugun aldım pc yi winamp açıorm şarkıya basıorm ses açması için leptopdaki yukardaki ses açma tuşuna basıorm pc donuor :S:S kitlenior res atmak zorunda kalıormm . ne için boyledir yardımlarınızı bekliorm :S
-
Ses kartı sürücüsünde problem olabilir. Sürücüyü tekrar yükle.
-
yok abi hebsi yüklüü.. :D normalde ses açılıor ama winampa gelince ses açiyim diorm pc kitlenior :S
-
realtek hda yı yeniden kur muhtemelen düzelir.
-
Tamam hepsi yüklü ben de yüklü değil demedim :) Belki yanlış sürücü yüklenmiş olabilir. Ya da kurulan birşey sürücüleri bozmuştur. Sitesinden sürücüyü bul indir tekrar yükle.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam hepsi yüklü ben de yüklü değil demedim :) Belki yanlış sürücü yüklenmiş olabilir. Ya da kurulan birşey sürücüleri bozmuştur. Sitesinden sürücüyü bul indir tekrar yükle.
-----------------------------
indirdim yenden kurdum hala aynıı :S -
hp ses kartı sürücüsü olarak realtek i kullanmıyor. değişik bi ismi var şimdi gelmedi aklıma :)
-
Formatı bas o zaman. Yine düzelmezse bilgisayarı koltukaltına al. Dışarı çık en yakın çöp tenekesine at :p
Toplam Hit: 1485 Toplam Mesaj: 8