Hp Psc 1410

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    sa müritler şimdi pc de win vista kurulu bu yazıcının driverini filan yüklemiyordum direk takınca tanıyordu ve çalışıyordu ama şimdi yazıcıyı tanıyor birşeyler yazdırmak istedigimde yazdırmıyor sag allta yazdırılıyor dio bekliyo hiç bişe yok bütün baglantılar tamam baglantılar da bir sorun yok yazıcılara giriyorum yazıcı yüklü çevirim için  ve seçilmiş ama b,ir türlü yazmıyor nedir bunun sebebi birde internetten driverını bulsam yüklesem olurmu __?

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    hocam yk mudur ya ya bu yazıcıdan anlıyan ayrıca vista driverını indirdim ama yinede sorun düzelmedi of ya acil çözmem gerekiyor bu sorunu bi ton yazı işim var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bendeki yazıcıda gecen hp.. , hp.. 1, hp 2  filan diye ayrı yazıcı varmış gibi görüyo bi bak bakalım yazdırıken kaç yazıcı görünüyo

birden cok varsa sonuncuyu seç. 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    hocam seçtim kopya  1 var onuda denedim ötekinide denedim ama yazmıyo puff ya ayvayı yedim ben yarına staj dosyasını yetiştirmem lazım :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

denetim masasında yazıcılar/fakslar kısmında yazdıracağın yazıcıya sağ tuş tıkla varsayılan olarak ata olarak işaretlimi hocam ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Yazıcılar bazen yazdırma komutu verildiğinde daha bakmadan kağıt hatası verebiliyor. İlginç bir durum ama öyle :S

Eğer yazıcın bir ağ üzerinde ise, gecikmesi gayet doğal. Ama senin bilgisayarına yüklü ise driver sorunu olabilir. Eğer bilgisayarına direk bağlı ise CD sinden programını kurman gerek. Yoksa yazdırmıyor.

Kolay gelsin...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    driver ini kurmadıysan kur. kurdursan kaldır tekrar kur :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1358 Toplam Mesaj: 7