folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hp Psc 1410 Win 7 Driver

Hp Psc 1410 Win 7 Driver

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

sa

isletim sistemim xp iken hic sorun cikmadan driver kurup yaziciyi kullanabiliyodum. win7 kurdum surucu hata veriyo guncelliyorum yine olmuyo yazicida hata isigi yanip sonuyo surekli.indirdigim driverlarda olmadi cok lazim ama isime yaramiyo acil yardim bekliyorum sagolun smdiden

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Sunu bir denermisin..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4062&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=441115

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

denedim kardeşim olmuyo

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Hp nin forumunda soyle diyor..

printer klasorunu ac,printer ekleyi tikla,cikan listede sag alttaki windows update i tila  birkac dakika surecek olan islemden sonra liste  yenilenecek..Sonra bul hp 1400 serisini ve kur...

birde boyle dene bakalim..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

devid.info dan bul donanim kimligini yazip

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

birde yazıcıların olduğu klasörde onu varsayılan yap, özelliklerden hangi bağlantıyı kullanıyor bir bak (COM veya LPT yazıyor bazen, onu USB veya DOT yap)

Toplam Hit: 1208 Toplam Mesaj: 6