folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Hp Recovery 2. Kez Dvd Oluşturma Sorunu

Hp Recovery 2. Kez Dvd Oluşturma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

arkadaşlar amcamda hp pavilion dv8000 serisi var bunla biz hiç dvd oluşturmadık kurtarma dvd için programı var. Servis gitti bikere sanırım orda oluşuturuldu filan tam bilgim yok bu konuda. Benm haberim yeni oldu dvd olşutrmaya çalışıoruz ama olmuyor. 2. kez oluşturamazsınız dio. Hp de biliosunuz her pc için ayrı recovery var aynı model laptopun recovery modu bana uymuyor. laptopda recovery modu duruyor halen f11 ile kurtarma yapıoruz filn ama o bölümü dvd ye çekemioruz nasıl yapcağız

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

buyuk ihtimalle kurtarma bolumu d diskinde dir

ve sen bu d diskini mi kopyalamaya calisiyorsun ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

o iş olmuyo bende de vardı dv5 te de 2.kez dvd yaptırmıyo. onun yerine şöyle yaptım ben o f11le recovery yaptım sonra ghostunu aldım c'nin. lazım olduğunda ghostunu kuruyorum aynı şekilde

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

buyuk ihtimalle kurtarma bolumu d diskinde dir

ve sen bu d diskini mi kopyalamaya calisiyorsun ?

-----------------------------

yok hocam zaten kndi bölümü gizli yani onu almaya çalışıorum ama içi görnmüyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 1214 Toplam Mesaj: 4