folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hp Recovery 2.Kez Dvd Yazma Sorunu

Hp Recovery 2.Kez Dvd Yazma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elimde dv8000 serisi pavilion var 17 inc. bunun recover modu çalışıyor halen F11 ile.  fakat pc kurtarma diski oluştur diyince oluşturmuyor HP serisi biliyorsunuz 2. 3. 4. kez dvd oluşturmayı engelliyor buna nasıl çare buluruz. windows 7 yüklüycem donanım sorunu olursa aynen geri dönüyüm diyorum çnkü.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

up yokmu bilen

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

bende de hp pavilion t3735tr modeli var.2 gün önce formatlayıp win 7 kurdurdum.ses kartım sorun çıkardı.bende xp kurdurdum. o pc kurtarma diskini 1 kere oluşturdum bi daha da denemedim. :(   yardımcı olamadım k.bakma..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:
    -----------------------------

bende de hp pavilion t3735tr modeli var.2 gün önce formatlayıp win 7 kurdurdum.ses kartım sorun çıkardı.bende xp kurdurdum. o pc kurtarma diskini 1 kere oluşturdum bi daha da denemedim. :(   yardımcı olamadım k.bakma..

aynen hocam bnde öle yapcamda sorun olursa uğraş dur. gözümü karatıp atıcam en sonunda ama recovery kısmıda işe yarıyor ya kndisinin fazla yazılımıda yok içinde 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

kivanc bunu yazdı:

aynen hocam bnde öle yapcamda sorun olursa uğraş dur. gözümü karatıp atıcam en sonunda ama recovery kısmıda işe yarıyor ya kndisinin fazla yazılımıda yok içinde 

hocam sil gitsin o recovery midir ne boktur hiç uğraşma, benim 5 yıldır bi defa işime yaramadı hep sorun yarattı,  önüme gelen hp nin o böölümünü formatlayıp siliyorum. w7 kuruyorum, Ses kartı bu bilgisayarlarda anakartın üstünde dahili yani. Driverini bulman lazım ve hp nin sittesinden cipset i indirmen alzım. kolay yani recovery sorun değil yyine xp ye dönersen sitesinden xpd driverlerini indirirsin aynn devam edersin, Sen kur w7  yi o zaten driverleri bulup halleder,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

bende de aynından var yıllardır w7 kurulu? sonradan bi ekran kartı taktıysan ati ve hdmı çıkışı olan bi kart, bios a girip ses özelliğinden onboard ses çıkışını aktif etmen gerekli, donanım konusunda w7 üstündeki anakartı gayet düzgün çalıştırıyor sende neden olmadı acaba?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam recovery ile hiç uğraşma direk win7 kur driver problemi yaşamazsın bende hp dv6821el modeli var bütün driverları tanıyor sadece Hafıza kartı okuyucusunu tanımıyor onuda zaten driver magician diye bir program var onla indirirsin.

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam pc nin birsürü girişi var fakat :D 

Toplam Hit: 1221 Toplam Mesaj: 8