Hp Recovery 2.Kez Dvd Yazma Sorunu
-
Arkadaşlar elimde dv8000 serisi pavilion var 17 inc. bunun recover modu çalışıyor halen F11 ile. fakat pc kurtarma diski oluştur diyince oluşturmuyor HP serisi biliyorsunuz 2. 3. 4. kez dvd oluşturmayı engelliyor buna nasıl çare buluruz. windows 7 yüklüycem donanım sorunu olursa aynen geri dönüyüm diyorum çnkü.
-
up yokmu bilen
-
bende de hp pavilion t3735tr modeli var.2 gün önce formatlayıp win 7 kurdurdum.ses kartım sorun çıkardı.bende xp kurdurdum. o pc kurtarma diskini 1 kere oluşturdum bi daha da denemedim. :( yardımcı olamadım k.bakma..
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
bende de hp pavilion t3735tr modeli var.2 gün önce formatlayıp win 7 kurdurdum.ses kartım sorun çıkardı.bende xp kurdurdum. o pc kurtarma diskini 1 kere oluşturdum bi daha da denemedim. :( yardımcı olamadım k.bakma..
-----------------------------aynen hocam bnde öle yapcamda sorun olursa uğraş dur. gözümü karatıp atıcam en sonunda ama recovery kısmıda işe yarıyor ya kndisinin fazla yazılımıda yok içinde
-
archair23 bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------aynen hocam bnde öle yapcamda sorun olursa uğraş dur. gözümü karatıp atıcam en sonunda ama recovery kısmıda işe yarıyor ya kndisinin fazla yazılımıda yok içinde
-----------------------------hocam sil gitsin o recovery midir ne boktur hiç uğraşma, benim 5 yıldır bi defa işime yaramadı hep sorun yarattı, önüme gelen hp nin o böölümünü formatlayıp siliyorum. w7 kuruyorum, Ses kartı bu bilgisayarlarda anakartın üstünde dahili yani. Driverini bulman lazım ve hp nin sittesinden cipset i indirmen alzım. kolay yani recovery sorun değil yyine xp ye dönersen sitesinden xpd driverlerini indirirsin aynn devam edersin, Sen kur w7 yi o zaten driverleri bulup halleder,
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------bende de aynından var yıllardır w7 kurulu? sonradan bi ekran kartı taktıysan ati ve hdmı çıkışı olan bi kart, bios a girip ses özelliğinden onboard ses çıkışını aktif etmen gerekli, donanım konusunda w7 üstündeki anakartı gayet düzgün çalıştırıyor sende neden olmadı acaba?
-
hocam recovery ile hiç uğraşma direk win7 kur driver problemi yaşamazsın bende hp dv6821el modeli var bütün driverları tanıyor sadece Hafıza kartı okuyucusunu tanımıyor onuda zaten driver magician diye bir program var onla indirirsin.
-
hocam pc nin birsürü girişi var fakat :D