Hp Yazıcı Sorunu Yazdırma İşlemcisi Yok Diyor.
-
merhaba hocalar şimdi bu gün eski hp laserjet p1005 modelindeki yazıcı ortak kullnım olarak bilgisayara bağldım
bağldıgım bilgisayarda çalışıyor ama benim pc de yazdırma işlemci yok diyor bağlanmaya çalıştıgımda sorun nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz..
-
driverlarını kontrol et istersen
-
Hocam aynı makinadan bende de var P1020 serisi. Bu cihazlar Network alt yapısında çalışması için tasarlanmamıştır. Makinanın mantığı bunun üzerine kurulu değil. 2 PC Arasında kullandım bu cihazı ama 2 PC' de XP işletim sistemi vardı. 3 PC' de çalışmadı. Windows 7' e geçtik ve makina artık 2 PC' de çalışmıyor. Sadece bağlı olduğu PC' de çalışıyor. Sıkıntı sisteminde yada sende değil. Sıkıntı makinada da değil aslında. Makinanın amacı bireysel biz çoğaltmaya amaç dışına çıkıyoruz. Ha olurda benim gözümden kaçam bir nokta varsa banada söyle :)
-
ping atabiliyormusun yazicinin bagli oldugu makineye
-
USB kablosunu değiştir
-
"Bu yazıcıyı paylaşan XP PC varsa, dosyanı oraya taşıyıp, ağ paylaşım klasörlerinden doğru XP makine üzerinden yazdırabilirsin belki?" demiş gavurun biri.
Ahanda link ingilizcen varsa: http://www.sevenforums.com/network-sharing/5473-cannot-connect-printer-win7-win7.html
yoksa, çevirttir gogıldan benim gibi.Edit: 2.mesajda adamın biri roman yazmış; ama okuyunca baya bilgi var, denenebilir.
-
paylaşımı yaptığını varsayarak, yazıcının kurulu oldugu pc de sağ klik, güvenlik > everyone kullanıcısına tam yetki izinlerini doldup kaydedip çık.
-
solutionman bunu yazdı:
-----------------------------USB kablosunu değiştir
-----------------------------usb kablosunu değiştirdim hocam olmuyo..
bağlanan pc lerin hiçbiri xp değil hepsi w7 .napcaz iki gündür kafayı yedim yavv