folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Hp Yazıcı Sorunu Yazdırma İşlemcisi Yok Diyor.

Hp Yazıcı Sorunu Yazdırma İşlemcisi Yok Diyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

merhaba hocalar şimdi bu gün eski hp laserjet p1005 modelindeki yazıcı ortak kullnım olarak bilgisayara bağldım

bağldıgım bilgisayarda çalışıyor ama benim pc de yazdırma işlemci yok diyor bağlanmaya çalıştıgımda sorun nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

driverlarını kontrol et istersen 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Hocam aynı makinadan bende de var P1020 serisi. Bu cihazlar Network alt yapısında çalışması için tasarlanmamıştır. Makinanın mantığı bunun üzerine kurulu değil. 2 PC Arasında kullandım bu cihazı ama 2 PC' de XP işletim sistemi vardı. 3 PC' de çalışmadı. Windows 7' e geçtik ve makina artık 2 PC' de çalışmıyor. Sadece bağlı olduğu PC' de çalışıyor. Sıkıntı sisteminde yada sende değil. Sıkıntı makinada da değil aslında. Makinanın amacı bireysel biz çoğaltmaya amaç dışına çıkıyoruz. Ha olurda benim gözümden kaçam bir nokta varsa banada söyle :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ping atabiliyormusun yazicinin bagli oldugu makineye

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

USB kablosunu değiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

"Bu yazıcıyı paylaşan XP PC varsa, dosyanı oraya taşıyıp, ağ paylaşım klasörlerinden doğru XP makine üzerinden yazdırabilirsin belki?" demiş gavurun biri.

Ahanda link ingilizcen varsa: http://www.sevenforums.com/network-sharing/5473-cannot-connect-printer-win7-win7.html

yoksa, çevirttir gogıldan benim gibi.

Edit: 2.mesajda adamın biri roman yazmış; ama okuyunca baya bilgi var, denenebilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

paylaşımı yaptığını varsayarak, yazıcının kurulu oldugu pc de sağ klik, güvenlik > everyone kullanıcısına tam yetki izinlerini doldup kaydedip çık.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

solutionman bunu yazdı:
    -----------------------------

USB kablosunu değiştir

-----------------------------

usb kablosunu değiştirdim hocam olmuyo..

bağlanan pc lerin hiçbiri xp değil hepsi w7 .napcaz iki gündür kafayı yedim yavv

Toplam Hit: 4894 Toplam Mesaj: 8