Hristiyanlığın Truva Atı
-
izlemek isteyen müritler burdan fetoşun gerçek yüzünü görebilirler
3 bölüm biraz uzun ama mutlaka izlenmeli
http://fethullahgulen.belgeleri.com/include.php?path=start.php
-
buna devenin altında buzağı aramak derler anca. fethullah hoca islamiyeti savunur. sevip sevmemek ayrı hristiyanlarla pekiştirmek ayrı.
-
önce tarafsız bir şekilde izle sonra yorumunu yaparsın
-
Daha geçen gün Tv de Fettullah'ın yönetim kadrosunda görev almış ve gerçek yüzlerini anlar anlamaz ayrılmış birinin söylediklerini izledim. İsmi aklıma gelmiyo şimdi..O programda Fettullah'ın ülkeyi ele geçirme stratejisi Fettullah'ın kendi ağzından ve görüntülü olarak gösterildi..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Daha geçen gün Tv de Fettullah'ın yönetim kadrosunda görev almış ve gerçek yüzlerini anlar anlamaz ayrılmış birinin söylediklerini izledim. İsmi aklıma gelmiyo şimdi..O programda Fettullah'ın ülkeyi ele geçirme stratejisi Fettullah'ın kendi ağzından ve görüntülü olarak gösterildi..
-----------------------------soyadı Veren di:D fetoculardan birine sordum şöyle diyo siyeasete girip feto nun ismini kullanmak istedi feto izin vermedi.....
-
logo ya bak igslamın temsilcisi feytullahmı? hadi oradan! Hz. muhammed (S.A.V)dir bu 1
2. si feytullah gülenin bir çok konuşmasını felan dinledim hani böyle uzaktan konuşmuyorum adam bilgili birisi ama onu böyle islam = feytillah gibi görmek kürtlerin temsilcisinin pkk gibi olduğunu görmeye benzer..
yanlış davraniş