folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Htaccess Dosyasında Str_Replace İle Saklanmış Adresleri Nasıl Görebiliriz?

Htaccess Dosyasında Str_Replace İle Saklanmış Adresleri Nasıl Görebiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar dikkat etmişsinizdir bazı sitelerde adres çubuğunda hep anasayfanın ismi yazıyor, yada url saptırılıyor iç adres farklıyken dışarıdan adres farklı görünüyor, dizin ağacını çıkarmak için gerçek url leri görmenin yolu nedir? 

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    htaccess e eklenecek örnek kod.
    RewriteEngine on
    RewriteRule ^bilesenler/(.*)$ modules/$1 [L]

bu da diyelim ki x kıytırıktan cms sistemi mainfile dosyasına eklenen kod.

$_SERVER['REQUEST_URI'] = str replace( '/icerik/' , '/parca/' , @$_SERVER['REQUEST_URI'] ) ;$_SERVER['HTTP_REFERER'] = str replace( '/icerik/' , '/parca/' , @$_SERVER['HTTP_REFERER'] ) ;
    function bys( $s ) { return str replace( mobourl.'/parca/' ,mobourl.'/icerik/' , $s ) ; ob starts( 'bys' ) ;
     gibi... derdim bir sonraki adıma geçmek için gerçek dizin ağacını bulmak. Nasıl yapabiliriz acep?

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    önce özür! moboyla xoops karışmış. ikiside nukeden türediği için aynı dökümanları aynı klasöre atmışım htaccess1 ve htaccess2 diye kaydetmişim
    şimdi xoops da şöyle:
    mainfile.php dosyasının içerisinde:
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace( '/bilesenler/' , '/modules/' , @$_SERVER['REQUEST_URI'] ) ;
    $_SERVER['HTTP_REFERER'] = str_replace( '/bilesenler/' , '/modules/' , @$_SERVER['HTTP_REFERER'] ) ;
    function elveda_modules( $s ) {
    return str_replace( XOOPS_URL.'/modules/' , XOOPS_URL.'/bilesenler/' , $s ) ;
    }
    ob_start( 'elveda_modules' ) ;

htaccess dosyasının içerisinde:
    RewriteEngine on
    RewriteRule ^bilesenler/(.*)$ modules/$1 [L] 

Bunları yapınca modüllerin yolları farklı görünüyor,
    orjinal yolu görmek istiyorum. Bu xoops olur drupal olur başka sistem olur hiç farketmez.

Toplam Hit: 2016 Toplam Mesaj: 3