Htaccess Sorunu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlaar iyi günler www.xx.com/do.php?id=4  mesele ama www.xx.com/4  yazınca acılsın istiyorum bunu nasıl yapıcam =) htaccess ile ne eklemem lazım bide do.php sayfasına ne yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

internette güzel acıklamalı bir kaynak bulamadım yardmcı olursanız sevinirim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^(.*)$ do.php?id=$1 [L,NC] 

htaccess e yaz bunları 

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

teşekkür ederim üstad 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------

Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^(.*)$ do.php?id=$1 [L,NC] 

htaccess e yaz bunları 

-----------------------------

Evet bende bunu yazacaktım bu aralar bende bununla uğraşıyordum çünkü :D

do.php sayfasında da id değişkenini get ile lacaksın ve sürekli ifle dönrüreceksin. Yani eğer id 1 ise şu olayı yap 2 ise şu olayı yap gibi :) 

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 5