folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Htacess İle Dns&Host Banlama Mümkün Mü?

Htacess İle Dns&Host Banlama Mümkün Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar .htacess belgesiyle ip adresi banlamak mümkün biliyorum

deny from 192.168.1.1

şeklinde fakat dns ya da host adı banlamak mümkünmü atıyorum bir ülkeden gelen bağlantıları engelleyeceğiz ama tüm türkiye de kullanılan ip aralıklarını bulmak özellikle ttnet ip havuzundaki ipleri bulmak imkansız  yanlız tüm ip lerin host adı olarak  *.ttnet.net.tr dir  smfp forumda bu şekil banlama olayı var böyle bin ban yapıldığında ttnet kullanıcılarından hiç biri giremez mesela ip sini istediği kadar değiştirsin htaccess ile bu tarz ban mümkün müdür

deny from *ttnet.net.tr

dedğimizde kabul edilir mi böyle bir şey mümkün olur mu ya da yada dns ip leri banlasak giriş ysaklanır mı bu şekil bir ban için ne yapılmalı ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar tamamdır öğrendim bilmeyen varsa öğrenmiş olur böyle bir şey mümkünmüş apachesni sitesinden öğrendim buyrun

http://httpd.apache.org/docs/1.3/mod/mod_access.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

hocam ögrendigin kadarını açarmısın ? :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

benim de böyle bişeye ihtiyacım olmuştu phpye süzdürmüştüm ... :| isp yi cekip ordan aratıyodum

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca diyelim diyelim bir servis sağlayıcısından erişimi engelleyeceksin diyelim ttnet
    her hangi bir ttnet yada banlamak istediğin servissaylayıcısını her hangi bir ip sini alıyorsun  aşşağıda ki linke yazıyorsun

http://www.whatismyip.com/tools/host-name-lookup.asp  buradan lokoup dedin sana host name yi verdi

dsl65-236-15855.ttnet.net.tr  gibi

htacces e
    " deny from *.ttnet.net.tr " yazarsan bir daha asla ttnet iplerinden ttnet den dolayısıyla türkiyeden kimse senin sitene giremeyecek olay bu mesela ben ktunnel den benim siteye hiç bakılamamasını böyle sağladım

ben girdim siteye ip değiştir ben girdim ip değiştir siteye girdi

deny from *.cleansaintpierre.info
    deny from *.andrewkomaltherichjerk.info
    deny from 89.238.169.

şu şekil bir banlama yaptım bunlar ktunnelin host name ve ip adresleri ktunnelden asla mesela benim siteye girilmiyor anladın mı bu şekil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca diyelim diyelim bir servis sağlayıcısından erişimi engelleyeceksin diyelim ttnet
    her hangi bir ttnet yada banlamak istediğin servissaylayıcısını her hangi bir ip sini alıyorsun  aşşağıda ki linke yazıyorsun

http://www.whatismyip.com/tools/host-name-lookup.asp  buradan lokoup dedin sana host name yi verdi

dsl65-236-15855.ttnet.net.tr  gibi

htacces e
    " deny from *.ttnet.net.tr " yazarsan bir daha asla ttnet iplerinden ttnet den dolayısıyla türkiyeden kimse senin sitene giremeyecek olay bu mesela ben ktunnel den benim siteye hiç bakılamamasını böyle sağladım

ben girdim siteye ip değiştir ben girdim ip değiştir siteye girdi

deny from *.cleansaintpierre.info
    deny from *.andrewkomaltherichjerk.info
    deny from 89.238.169.

şu şekil bir banlama yaptım bunlar ktunnelin host name ve ip adresleri ktunnelden asla mesela benim siteye girilmiyor anladın mı bu şekil

-----------------------------

vov işe yarar :)

Toplam Hit: 1250 Toplam Mesaj: 6