HTC Açılmama Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar telefon açılı konumda iken güç düğmesine basılı tutup, ses düzeyini azalta basılı tuttum. Işıklar yandı söndü derken telefon şimdi açılmıyor :) Bu komut ne işe yarıyor. Ve nasıl kurtarırım telefonu. Yardımlarınızı bekliyorum. Telefon 1-2 saattir şarja takılı ama hala turuncu yanıyor led daha yeşile gelemedi, yani dolmadı batarya.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Baska bi islem yaptin mi hocam acilan menude ?

Edit: model ne ayrica ?

NoToLeRaNcE tarafından 03/May/14 03:49 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hocam HTC One S kullanıyorum. ışıklar yandı söndü ekran karardı ben tuşları bıraktım ama androidin recover, back-up ekranı gelmedi. Şimdide telefon açılmıyor.

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

hocam HTC One S kullanıyorum. ışıklar yandı söndü ekran karardı ben tuşları bıraktım ama androidin recover, back-up ekranı gelmedi. Şimdide telefon açılmıyor.

Olmaz ole hocu yapmissindir biseyler. Direk o menu bile gelmemis yani. Cikart sarjdan batarya sabit degilse sok tak bi acmayi dene.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı

Olmaz ole hocu yapmissindir biseyler. Direk o menu bile gelmemis yani. Cikart sarjdan batarya sabit degilse sok tak bi acmayi dene.

Yok la cidden bi şey yapmadım zaten ona yanıyorum :( Batarya çıkmıyo ne yazık ki 

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı

Yok la cidden bi şey yapmadım zaten ona yanıyorum :( Batarya çıkmıyo ne yazık ki 

Allah Allah :/ 

Recovry moda giriyo mu peki ? Sarjdayken isik yaniyo mu ?htc logosuna da mi gelmiyo ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

yok hocam hiçbir şey gelmiyor. Açma / Kilit tuşuna basılı tutunca (restart atmak için) aşağıda 3 yerde beyaz ışık yanıp sönüyordu normalde ama o bile yok :/ .

Şarja takınca turuncu led yanıyo bi tek ama 3 saattir şarjda illa dolmuş olması lazımdı ama hala turuncu led yanıyo. -şarj olunca yeşil led yanıyor.-

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

yok hocam hiçbir şey gelmiyor. Açma / Kilit tuşuna basılı tutunca (restart atmak için) aşağıda 3 yerde beyaz ışık yanıp sönüyordu normalde ama o bile yok :/ .

Şarja takınca turuncu led yanıyo bi tek ama 3 saattir şarjda illa dolmuş olması lazımdı ama hala turuncu led yanıyo. -şarj olunca yeşil led yanıyor.-

Bende htc one kullaniyorum da bi kere ana karti yakmistim brick olmustu. Bende sifirdi ama hic bi tepki yoktu ne isik ne acilma ne logo. 

Senin ilginc ama hic bi islem yapmadan bu sekilde olmasi :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hocam çok pis sinir oldum ya :/ Ne tür bi bugsa mala bağladı telefon. Acaba telefon açıkken sıfırlama için yapılması gereken yapılınca bi sıkıntı felan mı oluşturdu ki.

ride or die..
Toplam Hit: 1590 Toplam Mesaj: 9