HTC Desire 516 Bu Fiyata Nasıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

http://www.kliksa.com/urun/htc-desire-516-5-cift-hatli-gri-akilli-telefon/902181841

nasıl ? kullanan arkdaşlar var mı? 500 fena bi fiyat deyil gibi sanki...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Teşhir ürünü vs değilse bu fiyata iyi. Yalnız kendi hafızası 4 GB. Birde işletim sistemi var sana 2 GB falan kalıyor. Root vs uğraşmam diyorsan fazla uygulama ve oyun yükleyemezsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Teşir deyil sanırım , mikrosd kart taksak faydası olmaz mı.. uygulamayla pek işim olmaz kendi gps falan var sanırım

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

teşhir olsa yazarlardı heralde abi.

htc hiç kullanmadım ama özelliğine göre fiyatı gayet iyi bence. yeni modelleri çıktıkça sanırım böyle ucuza düşüyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam bende Desire HD var 164 gram. Tek elle 2 dk kullan hemen rahatsız etmeye başlıyor.

Aldığıma pişman oldum

Senin telefona baktım 160 gram.  

Pişman olmak istemiyosan alma. Desire serisinden uzak dur.

manhyak tarafından 22/Oca/15 00:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

4 gb ram var ama 5 mp kamera var o nasıl oluyor mk. hem o kamera filan tatmin etmez müdür.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

4 gb ram var ama 5 mp kamera var o nasıl oluyor mk. hem o kamera filan tatmin etmez müdür.

ram degil o rom

zenfone bakmanız tavsiye edilir en az 8 gb ve üstü gerek android e yer kalmıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hevesimi kaçırdınız bi daa sorarsa iki bi daa sorarsam 3 4 5 6 olsun.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

MAXİMUM KARTLARA 50 TL BONUS VARMIŞ.

Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 9