Htc Desire C (Golf) Kullanıcıları
-
Merhabalar kardeşler.
bu telefonu kız arkadaşıma 10 gün önce aldık. ama baya kasmaya başladı. özellikler şunlar.
bide 4 gb kendi hafızası var ama kullanılabilir 1 gb diyo. andorid son versiyon 3 gb kullanıyo olamaz demi ?
ben ios kullanıcısıyım bilmiyorum pek andorid kullanımını. sürekli ram bişeyler çalıştırıyo gösteriyo. durdur yapsak yine başlıyo kendiliğinden.
kullanan arkadaşların önerilerini alabilirsem sevinirim.hızı acaip yavaş. önereceğiniz programda varsa sevinirim.
hadi be FENERBAHÇE!
SİPARİŞ KODU 125070871 3G Var Bluetooth Var EDGE Yok GPRS Var GPS Var USB Var Ağırlık (gr.) 100 MARKA HTC Ekran Tipi Dokunmatik Dijital Kamera Var Saklama Kapasitesi (Mb) 4 GB Desteklenen Hafıza Kartı Micro SD Dokunmatik Ekran Var Boyutlar (cm) 107,2 x 60,6 x 12,3 mm PUSH E-MAIL DESTEĞİ Var Şebeke Frekansı (MHz) 850/900/1800/1900 Artırılabilir Hafıza Var MODEL GOLF SİYAH SMS/MMS/EMS SMS/MMS EKRAN BOYUTU 3,5" İşletim Sistemi Android OS v4,0 Pil Li-Ion Görüntülü Konuşma Yok Garanti Süresi(Yıl) 2 Hafıza Artıma Kapasitesi 32 GB Ekran Çözünürlüğü (Piksel) 320 x 480 Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var İşlemci Hızı (Mhz) 600 Kulaklık Yok -
Yanlisin vardir hocam hafizaya bakiyosun ram tuketimine degil ki arka plan uygulamalarin ne alakasi var hafizayla ?
Ben mi anlayamadm yoksa :/ -
Rom at kurtul.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıYanlisin vardir hocam hafizaya bakiyosun ram tuketimine degil ki arka plan uygulamalarin ne alakasi var hafizayla ?
Ben mi anlayamadm yoksa :/yo hafıza ayrı bi dert.
kasması ayrı abi
-
Citizen bunu yazdı
Rom at kurtul.
ne biliyim abi. daha 10 günlük tel. rom atsan gene en başa . tel de bi sıkıntı vardır diye şey ettim. kullanan biri çıksa ..
Toplam Hit: 1144 Toplam Mesaj: 5