HTC Desire HD Hakkında
-
Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı aranızda soracaklarım var :) 1-)Mesajlaşma nasıl ? Normal tuşlu telefonla mesajlaşmak kadar iyi mi ? (alıştıktan sonra) 2-)Şarj durumu nasıl kaç gün gidiyor ? 3-)Yere düşüren oldu mu ne kadar dayanıklı ? 4-)Ekran kalitesi nasıl ? 5-)İşlemci ram hızı nasıl diğer htc (windows mobile) gibi takılma kilitlenme var mı ? 6-)Son soru en ucuz nerde bulabilirim ?
-
desire hd boyut çok büyük incredible s incele bence sürekli sms yazışma yapacaksan işlemcisi biraz daha düşük ama klavyesi olan desire z ye bak derim sen de varmı diyeceksin yok ama incredible s 550 dolara yurt dışından buldum gelmesini bekliyorum
-
desire hdden sadece ön kamera ve 0.1ghz daha fazla hızlı bu kadar fark war başka yok nerden sipariş ettin var mı sitenin adresi ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı aranızda soracaklarım var :) 1-)Mesajlaşma nasıl ? Normal tuşlu telefonla mesajlaşmak kadar iyi mi ? (alıştıktan sonra) 2-)Şarj durumu nasıl kaç gün gidiyor ? 3-)Yere düşüren oldu mu ne kadar dayanıklı ? 4-)Ekran kalitesi nasıl ? 5-)İşlemci ram hızı nasıl diğer htc (windows mobile) gibi takılma kilitlenme var mı ? 6-)Son soru en ucuz nerde bulabilirim ?
-----------------------------1. Mesajlaşma oldukça kolay.Ekran büyük , kapasitif ekranın tepkileri oldukça iyi..Tuşlu telefondan kastın qwerty klavleyi telefonlar ise hemen hemen aynı.Tabi mekanik bir tuş olmadığı için biraz alışmak gerek.
2. Kendim kullanmadığım için tam test edemedim.Ama normal kullanım(3G hep açık , birkaç saat wifi , birkaç saat konuşma)da 1 , 1.5 gün kadar idare eder.
3. Fikrim yok.
4. Ekran oldukça kaliteli.İyice için girmek gerekiyor pikselleri görebilmek için.Ekranın farklı açılardan görünümü iyi , görüntü bozulmuyor.Renkler de güzel fakat yine de eline alıp bakmanı tavsiye ederim.
5. Performans konusunda sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.İşlemci ve ram olarak yeterli.Ancak yüklü, ağır uygulamaları aynı anda çalıştırırsanız takılma olabilir.Tabi takılmadan kasıt anlık takılmalar değilse.
6. teknofiyat.com dan bakabilirsin
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı aranızda soracaklarım var :)1-)Mesajlaşma nasıl ? Normal tuşlu telefonla mesajlaşmak kadar iyi mi ? (alıştıktan sonra)
2-)Şarj durumu nasıl kaç gün gidiyor ?
3-)Yere düşüren oldu mu ne kadar dayanıklı ?
4-)Ekran kalitesi nasıl ?
5-)İşlemci ram hızı nasıl diğer htc (windows mobile) gibi takılma kilitlenme var mı ?
6-)Son soru en ucuz nerde bulabilirim ?
-----------------------------1. Mesajlaşma çok çok iyi, normal telefondan daha iyi.
2. Şarj durumu android'in en kötü yanı, 1 gün yetmesi çok zor, telefonu pasif olarak kullanırsan 1 gün ancak yeter.
3. Dayanıklılığını bilmiyorum fakat dayanıklı gibi duruyor.
4. Ekran kalitesi müthiş.
5. Takılma diye bir şey yok. Aşırı ağır şeyler denersen bilemem.
6. Bilmiyorum.
-
sağolun arkadaşlar acaip derecede istiyorum bu telefonu ya yurt dışından gönderenler oluyor 1bin tlye ama güvenemiyorum en iyisi 1350tl ye hizlial.comdan almak olacak sanırım