Htc Desire Hd Location Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bayadır tahribata girmiyorum malum askerdik bitti geldik :) htc desire hd model telefonum var. telefon kendi kendine sürekli location programını acıyor birini aradıgımda ya da telefon geldiğinde hoparlör kendiliğinden açılıyor bir türlü çözemedim.nette sarj yerindeki pinlerden biri arızalıdır diyenler var yazılımsal diyenler var daha önceleri de oluyordu bi ayarı kapamıstım düzelmişti ayarı hatırlamıyorm.fabrila ayarlarına da döndm düzelmedi neden olabilir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

bayadır tahribata girmiyorum malum askerdik bitti geldik :) htc desire hd model telefonum var. telefon kendi kendine sürekli location programını acıyor birini aradıgımda ya da telefon geldiğinde hoparlör kendiliğinden açılıyor bir türlü çözemedim.nette sarj yerindeki pinlerden biri arızalıdır diyenler var yazılımsal diyenler var daha önceleri de oluyordu bi ayarı kapamıstım düzelmişti ayarı hatırlamıyorm.fabrila ayarlarına da döndm düzelmedi neden olabilir ?

şarj soketi senin telefonu dock'a taktığını algılıyor büyük ihtimal ıslanmıştır orası o yüzden en temizi docka taktığında otomotik başla ayarını kapatmak hacı yada şarj soketine hava tut saç kurutma makinasıyla biraz ısıt düzelecektir.

Bende de aynısı var aynı sorunu ben de yaşamıştım bi kaç kere üfledim geçti :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    kajmerpac bunu yazdı

şarj soketi senin telefonu dock'a taktığını algılıyor büyük ihtimal ıslanmıştır orası o yüzden en temizi docka taktığında otomotik başla ayarını kapatmak hacı yada şarj soketine hava tut saç kurutma makinasıyla biraz ısıt düzelecektir.

Bende de aynısı var aynı sorunu ben de yaşamıştım bi kaç kere üfledim geçti :)

ıslaklıktan olsa simdiye kuruması lazımdı hacı :) bi denerim yinede sagol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam öyle düşünme belki şekerli bişeylerdir kalıntı yapmıştır felan

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 4