Htc Desire X Kullanan Tavsiye Eden?
-
Bu Telefonu almak istiyoruum aranızda kullanan veya farklı bi tavsiyesi olan varmı?
Makimum 900 tl civarı daha iyi en az android 4,0 yüklü güzel aldıktan sonra keşke almasaydım dedirtmıyecek bi telefon önerisi olan varsa
fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
-
biraz daha bekleyip galaxy s3 almalısın
-
KaRaKuLe bunu yazdı
biraz daha bekleyip galaxy s3 almalısın
Pahalı şu sıralar beklenılecek gibide diil bence...
Düşmez fiyatlar sanmıyorum.
-
Konu up.
-
LNAU bunu yazdı
Konu up.
s3mini al işte madem 900 civarı bütçen? karşılastır bakalım isteğin telefonla s3 miniyi
-
google nexus al nexus 4'ten önce çıkan i9250 diye geçiyo galiba. 1000-1100 liraya akakçeden bulabilirsin. s3'ten daha şık ve kullanışlı bence. update'leri de daha hızlı alıyor google'ın telefonu olduğu için.
edit: bi akradaşta var o telefondan, biraz kurcaladım pek hoşuma gitmedi. hem android son sürümü resmi olarak desteklemiyor hem de yavaş gibi geldi bana günlük kullanımda bile.
Buremba tarafından 13/Oca/13 21:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefon şu an yanımda. Çok severim kendilerini. Öyle samsunglar gibi dandik durmuyor yani bi' gören "Lan o ne öyle?" diyo yani onu kesin diyebilirim. s3mini'den bana kalırsa tek eksik yanı ön kamerasının olmayışı ki zaten görüntülü konuşma yapmayan ben için pek de önemli bir şey değil. Onun dışında makine gayet hızlı ve stabil, kamera takıntın varsa kamerasını görmeden konuşma diğerleri gerçekten tırı vırı benim çektiğim fotolar çok net söylüyorum s3'ün kamerasından bin kat güzel. Sesini zaten söylemiyorum beats audio var.
Gerek tasarım açısından olsun böyle ele cuk oturuyor hocam, ikincisi eline aldığın zaman samsung dandikliğini hissetmiyorsun.
-
al hacı bak incele madem s3mini çok kötü http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-HTC-Desire-X
-
Caliber bunu yazdı
Telefon şu an yanımda. Çok severim kendilerini. Öyle samsunglar gibi dandik durmuyor yani bi' gören "Lan o ne öyle?" diyo yani onu kesin diyebilirim. s3mini'den bana kalırsa tek eksik yanı ön kamerasının olmayışı ki zaten görüntülü konuşma yapmayan ben için pek de önemli bir şey değil. Onun dışında makine gayet hızlı ve stabil, kamera takıntın varsa kamerasını görmeden konuşma diğerleri gerçekten tırı vırı benim çektiğim fotolar çok net söylüyorum s3'ün kamerasından bin kat güzel. Sesini zaten söylemiyorum beats audio var.
Gerek tasarım açısından olsun böyle ele cuk oturuyor hocam, ikincisi eline aldığın zaman samsung dandikliğini hissetmiyorsun.
Htc kullanan belli oluyor :)
-
Ikisi arasinda kalsaydim beb htc alirdim fakat s3 mini arayuzden dolayi daha hizli olacaktir