Htc Desire X Kullanan Tavsiye Eden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Link

Bu Telefonu almak istiyoruum aranızda kullanan veya farklı bi tavsiyesi olan varmı?

Makimum 900 tl  civarı daha iyi  en az android 4,0 yüklü güzel aldıktan sonra keşke almasaydım dedirtmıyecek bi telefon önerisi olan varsa 

fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biraz daha bekleyip galaxy s3 almalısın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

biraz daha bekleyip galaxy s3 almalısın

Pahalı şu sıralar  beklenılecek gibide diil bence...

Düşmez fiyatlar sanmıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Konu up.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı

Konu up.

s3mini al işte madem 900 civarı bütçen?  karşılastır bakalım isteğin telefonla s3 miniyi 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

google nexus al nexus 4'ten önce çıkan i9250 diye geçiyo galiba. 1000-1100 liraya akakçeden bulabilirsin. s3'ten daha şık ve kullanışlı bence. update'leri de daha hızlı alıyor google'ın telefonu olduğu için.

edit: bi akradaşta var o telefondan, biraz kurcaladım pek hoşuma gitmedi. hem android son sürümü resmi olarak desteklemiyor hem de yavaş gibi geldi bana günlük kullanımda bile.

Buremba tarafından 13/Oca/13 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Telefon şu an yanımda. Çok severim kendilerini. Öyle samsunglar gibi dandik durmuyor yani bi' gören "Lan o ne öyle?" diyo yani onu kesin diyebilirim. s3mini'den bana kalırsa tek eksik yanı ön kamerasının olmayışı ki zaten görüntülü konuşma yapmayan ben için pek de önemli bir şey değil. Onun dışında makine gayet hızlı ve stabil, kamera takıntın varsa kamerasını görmeden konuşma diğerleri gerçekten tırı vırı benim çektiğim fotolar çok net söylüyorum s3'ün kamerasından bin kat güzel. Sesini zaten söylemiyorum beats audio var.

Gerek tasarım açısından olsun böyle ele cuk oturuyor hocam, ikincisi eline aldığın zaman samsung dandikliğini hissetmiyorsun.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

al hacı bak incele madem s3mini çok kötü  http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-HTC-Desire-X

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Telefon şu an yanımda. Çok severim kendilerini. Öyle samsunglar gibi dandik durmuyor yani bi' gören "Lan o ne öyle?" diyo yani onu kesin diyebilirim. s3mini'den bana kalırsa tek eksik yanı ön kamerasının olmayışı ki zaten görüntülü konuşma yapmayan ben için pek de önemli bir şey değil. Onun dışında makine gayet hızlı ve stabil, kamera takıntın varsa kamerasını görmeden konuşma diğerleri gerçekten tırı vırı benim çektiğim fotolar çok net söylüyorum s3'ün kamerasından bin kat güzel. Sesini zaten söylemiyorum beats audio var.

Gerek tasarım açısından olsun böyle ele cuk oturuyor hocam, ikincisi eline aldığın zaman samsung dandikliğini hissetmiyorsun.

Htc kullanan belli oluyor :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Ikisi arasinda kalsaydim beb htc alirdim fakat s3 mini arayuzden dolayi daha hizli olacaktir

Toplam Hit: 1815 Toplam Mesaj: 10