HTC Desire Z

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ne dersiniz. hepsiburada da 500 küsür lira indirimle 780 lira.

varmı hiç desire z yi kullanan, kullananı gören yada varmı bilgilendirecek?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bnurullah
    bnurullah's avatar
    Erkek
    Ben kullanıyordum takiii desire hd görene kadar bilmem anlatabildim mi HTC Desire HD tek geçerim

Yerli Halk Kahramanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bnurullah
    bnurullah's avatar
    Erkek
    Ben kullanıyordum takiii desire hd görene kadar bilmem anlatabildim mi HTC Desire HD tek geçerim

Yerli Halk Kahramanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

bnurullah bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum bırak şimdi hd yi yok o kadar param. sen bana desire z den haber ver. nasıldı memnun muydun klavyesi kendiliğinden açılıyo felan diyorlar doğru mudur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

yok mu bilgisi olan arkadaşlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kral telfondur desire hdyi görene kadar tabi :) onu alacağına desire hd yada sensetion al hacım rom olayı çok fena onda pek güncelleme yapmıyorlar onun için. Ben olsam biraz daha bekler desire hd alırdım zira ben öyle yaptım sırf klavyesi için gidip alacaktım desire z'yi ama sonra vazgeçtim 2 ay daha bekeledim  gittim desire hd aldım hoş şimdi ki aklım olsa 2 ay daha bekler gider sensation alırdım ama teknoloji işte ilerliyo :/ 800mhz işlemcisi var idare eder ama rami çok az o yüzden yeni sürüm romlar pek uymuyo sorun çıkartıyo hani ona o kadar para vereceğine wildfire al daha iyi yada sen beni dinle git desire hd al en az 5 yıl kullanırsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

videfire ile kıyası bile olmas

ben 2 aydır kullanıyorum klavye sorunu hıc olmadı bıraz ağırlıfı fazla onuda bluettot kulaklık kullanarak çözdüm cebımden bıle cıkarmata gerek yok 

ınternet kousunda gercekten cok ıyı 3g de sorunsuz calısmakta dahılı navıgasyon falan fıstık onlarda ıyı 

tek sorun ram 500 mb bunun anlamı yenı cıkacak romlarda ! orjinal romlarda sıkıntı yasayabılırsın 

telefonu rood ettıkten sonra o sorunda ortadan kalkıyor ıstedıgın room u kullan 150-200 mb arası boş ram kalıyor

şarşı kullanmana bağlı olarak 2 gun enfazla gıder 

son sor ben solıyım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

dostum dahili hafıza yetersiz. bu telefonların en büyük sorunu bu. ardından 3g kullanacaksan 1 güne bile çıkamaz batarya müzik filan dinleyeyim dersin otobüste vs. ama dediğim gibi yedek batarya alman lazım bu telin yanına. htc nasıl böyle bir mallık beyinsizlik gerizekalılık yapmış anlamış değilim . bu kadar mükemmel telefonlara nasıl dahili hafızayı 500 mb koymuş anlayamıyorum . sd kartta çalışmayan dahili hafıza isteyen bir sürü uygulama var. yetersiz hafıza diyip yüklemeyecek onları . ama dediğin fiyata yine de balıklama alırdım ben :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

dahili hafıza 1.5 gb bendeki bütün uygulamalar sd kartta hepside çalışıyor..

sanırım telefonları karıştırdın 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bnurullah
    bnurullah's avatar
    Erkek

GNDZYRYN bunu yazdı:

yok mu bilgisi olan arkadaşlar

Arkadaşım anlamıyorsun sanırım sana takii hd görene kadar diyorum sen bırak hd dıyorsun bu ne demek aman uzak dur demek şimdi alacaksın desire z 1 ay sonra satacaksın yarı paraya ustune ekliyeceksın gelecek sana iphone parasına bıraz daha ekle al hd hatta git temiz ikinci el al keyfıne bak HTC kralı buı cıhaz başka tanımam tablet gibi cihaz 

Yerli Halk Kahramanı
Toplam Hit: 1365 Toplam Mesaj: 10