HTC Evo Yeni Rom Atma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

telefonuma gecenler yeni rom attım kullandım 1 2 ay kadar, sonra baska rom deniyeyim dedim baska bi sorundan dolayı 1 ay kadar kullanmadım telefonu. şimdi romu atıyorum recoveryden, boot.img cmd'den gonderiyorum ama telefon acılmıyor ne yapmam gerekiyor? onceki yaptıgımla aynı işlemleri yapıyorum? not: rom cm10.1

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

htc lerde de aynımı google uygulamalarını ekleyip  wipe , ve dalvik i sıfırlıyormusun 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

recoveryde oyle secenekler var ama bugun yaptıgımda yapmadım once de hatılamıyorum, google uygulamalarını atmaktan kastın ne?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Hocam telefonu ics ye güncellemiştin,ics ile gelen bootloader CM10 ile çalışmıyor.Bootloader downgrade yapman lazım 1.49.007 yüklemen lazım.Ama 1.53 olduğundan Bootloader dan direk PG86IMG ile yükleyemezsin iki çözüm yolu var

Ya S-off yapıp bootloader downgrade yapacaksın

http://unlimited.io/juopunutbear.htm bu adresten

Yada telefonu bootloader update sırasında pilini çıkartıp bootloaderı bozup

Linux bilgisayarla yeniden yükleyeceksin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124142

Hepsi birbirinden zor :D S-off için kablo işi sıkıntı

Brick etmekte bir kerede olmuyormuş :)

En iyisi Sense li bir Rom kullanmak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı

Hocam telefonu ics ye güncellemiştin,ics ile gelen bootloader CM10 ile çalışmıyor.Bootloader downgrade yapman lazım 1.49.007 yüklemen lazım.Ama 1.53 olduğundan Bootloader dan direk PG86IMG ile yükleyemezsin iki çözüm yolu var

Ya S-off yapıp bootloader downgrade yapacaksın

http://unlimited.io/juopunutbear.htm bu adresten

Yada telefonu bootloader update sırasında pilini çıkartıp bootloaderı bozup

Linux bilgisayarla yeniden yükleyeceksin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124142

Hepsi birbirinden zor :D S-off için kablo işi sıkıntı

Brick etmekte bir kerede olmuyormuş :)

En iyisi Sense li bir Rom kullanmak

hocam cm'yi gectim, Viper3d diye bi rom var ondada aynısı oluyor, boot.img gondermeden actıgımda viper yazısı gelip kalıyordu, ama boot.imgyi gonderdiğim halde ilk htc yazısı geliyor, kapanıyor acılıyor bir daha htc geliyor. yani bootloop da değil sorun sanki, cunku bootloop oldugunda htc hep kalıyordu :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

hocam cm'yi gectim, Viper3d diye bi rom var ondada aynısı oluyor, boot.img gondermeden actıgımda viper yazısı gelip kalıyordu, ama boot.imgyi gonderdiğim halde ilk htc yazısı geliyor, kapanıyor acılıyor bir daha htc geliyor. yani bootloop da değil sorun sanki, cunku bootloop oldugunda htc hep kalıyordu :/

Hocam daha önce önermiştim 4ext recovery kullanmanı.Şu an Viper 3D kullanıyorum.4ext recovery de smartflash ile s-off gerekmeden

romları halledebiliyorsun.Format all partitions expect sdcard ardından yüklersen sıkıntı olmayacaktır

4ext recoveryde ilk smartflashı açman gerekiyor onu yazmayı unutmuşum :)

OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 16/May/13 21:52 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

Hocam daha önce önermiştim 4ext recovery kullanmanı.Şu an Viper 3D kullanıyorum.4ext recovery de smartflash ile s-off gerekmeden

romları halledebiliyorsun.Format all partitions expect sdcard ardından yüklersen sıkıntı olmayacaktır

4ext recoveryde ilk smartflashı açman gerekiyor onu yazmayı unutmuşum :)

4ext zaten cok guzel sevdim suan cwm ye gectim donanımhaberdeki rehbere gore bi yapayım diye yine gececem. viper iyi guzelde sense var diyordu ama içinden arayüz cıktı :D

RotKerim tarafından 16/May/13 21:56 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 7