folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Htc Explorer Vs Samsung Galaxy Pocket ?

Htc Explorer Vs Samsung Galaxy Pocket ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

elinde olan kullanan müridler varsa görüşlerini alacktım.elimde samsung var bi tane ama telefon aldım alalı arızalıydı düzelmedi.arada oluyor öle.

benim için önemli olacak şeyler pdf açması,msj yazması,internet olarakta facebook'a girmesi.

dokunmatik telefon olduğu için msj yazmada korkum var.su andaki telefonda msj yazarken boşluğa basıyorum b yi algılıyor fln..

en önemli sorun dokunmatik ekranın algılaması..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

vodafone kampanyasından htc  explorer aldım. ve ben dokunmatik kullanamam diye düşünüyordum. nokia 8310'dan e66'ya şimdide htc ye geçtim. arada çağ atlama sayılabilecek şeyler ama 1 haftada alıştım telefona. küçük zarif bişey arıyorsan htc al. pdf yi her telefon açar sorun değil o. mesajla pek işim olmuyo ama yazarken zorlanıyorum. alışırsın tabi zamanla. facebook'ta kullanmadığım için bişey diyemeyecem.

kullandığım kadarıylada öyle çok uygulama filan kurcalamazsan normal kullanımla 5 gün gidiyo şarjı. ki ben devamlı telefon görüşmesi yapıyorum.

kamerası o kadar iyi değil.

eğer çok bi beklentin yoksa ihtiyaç karşılasın diyorsan htc explorer tam buna uyuyo. diğerlerine göre ufak olduğu için kullanımı rahat. tavsiye ederim

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

vodafone kampanyasından htc  explorer aldım. ve ben dokunmatik kullanamam diye düşünüyordum. nokia 8310'dan e66'ya şimdide htc ye geçtim. arada çağ atlama sayılabilecek şeyler ama 1 haftada alıştım telefona. küçük zarif bişey arıyorsan htc al. pdf yi her telefon açar sorun değil o. mesajla pek işim olmuyo ama yazarken zorlanıyorum. alışırsın tabi zamanla. facebook'ta kullanmadığım için bişey diyemeyecem.

kullandığım kadarıylada öyle çok uygulama filan kurcalamazsan normal kullanımla 5 gün gidiyo şarjı. ki ben devamlı telefon görüşmesi yapıyorum.

kamerası o kadar iyi değil.

eğer çok bi beklentin yoksa ihtiyaç karşılasın diyorsan htc explorer tam buna uyuyo. diğerlerine göre ufak olduğu için kullanımı rahat. tavsiye ederim

anladım hocam...dokunmatikte biraz arıza var sanırım htc nin..bi yerde daha görmüştüm dokunmatiği kötü die..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yok hoca dokunmatiğinde arıza yok telefonun. bence başarılı. ben kullanamıyorum işte. mesaj yazmada not tutmada filan

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yeni nesil telefonların neredeyse hepsi çoklu dokunmatik kapasitif ekranlar. kolay kolay sorun çıkmaz , çıkan sorunlar ise garanti kapsamındadır

Toplam Hit: 863 Toplam Mesaj: 5