Htc Explorer Vs Samsung Galaxy Pocket ?
-
elinde olan kullanan müridler varsa görüşlerini alacktım.elimde samsung var bi tane ama telefon aldım alalı arızalıydı düzelmedi.arada oluyor öle.
benim için önemli olacak şeyler pdf açması,msj yazması,internet olarakta facebook'a girmesi.
dokunmatik telefon olduğu için msj yazmada korkum var.su andaki telefonda msj yazarken boşluğa basıyorum b yi algılıyor fln..
en önemli sorun dokunmatik ekranın algılaması.. -
vodafone kampanyasından htc explorer aldım. ve ben dokunmatik kullanamam diye düşünüyordum. nokia 8310'dan e66'ya şimdide htc ye geçtim. arada çağ atlama sayılabilecek şeyler ama 1 haftada alıştım telefona. küçük zarif bişey arıyorsan htc al. pdf yi her telefon açar sorun değil o. mesajla pek işim olmuyo ama yazarken zorlanıyorum. alışırsın tabi zamanla. facebook'ta kullanmadığım için bişey diyemeyecem.
kullandığım kadarıylada öyle çok uygulama filan kurcalamazsan normal kullanımla 5 gün gidiyo şarjı. ki ben devamlı telefon görüşmesi yapıyorum.kamerası o kadar iyi değil.
eğer çok bi beklentin yoksa ihtiyaç karşılasın diyorsan htc explorer tam buna uyuyo. diğerlerine göre ufak olduğu için kullanımı rahat. tavsiye ederim
-
ajan1111 bunu yazdı
vodafone kampanyasından htc explorer aldım. ve ben dokunmatik kullanamam diye düşünüyordum. nokia 8310'dan e66'ya şimdide htc ye geçtim. arada çağ atlama sayılabilecek şeyler ama 1 haftada alıştım telefona. küçük zarif bişey arıyorsan htc al. pdf yi her telefon açar sorun değil o. mesajla pek işim olmuyo ama yazarken zorlanıyorum. alışırsın tabi zamanla. facebook'ta kullanmadığım için bişey diyemeyecem.
kullandığım kadarıylada öyle çok uygulama filan kurcalamazsan normal kullanımla 5 gün gidiyo şarjı. ki ben devamlı telefon görüşmesi yapıyorum.kamerası o kadar iyi değil.
eğer çok bi beklentin yoksa ihtiyaç karşılasın diyorsan htc explorer tam buna uyuyo. diğerlerine göre ufak olduğu için kullanımı rahat. tavsiye ederim
anladım hocam...dokunmatikte biraz arıza var sanırım htc nin..bi yerde daha görmüştüm dokunmatiği kötü die..
-
yok hoca dokunmatiğinde arıza yok telefonun. bence başarılı. ben kullanamıyorum işte. mesaj yazmada not tutmada filan
-
yeni nesil telefonların neredeyse hepsi çoklu dokunmatik kapasitif ekranlar. kolay kolay sorun çıkmaz , çıkan sorunlar ise garanti kapsamındadır