HTC HD2 Android Donanım Veya Yazılım Sorunu
-
uzun zamandır bu telefonla uğraşıyorum gençler (hayır ev arkadaşımın telefonu ve telefona ihtiyacı var alamasa da.)
Telefon beyaz ekran verdi. yani açılırken sadece beyaz ekran oluyor açma tuşuna bastığınızdan itibaren, sonra HSPL 2.08 var üzerinde ben buna ilk zaman task 29, cLk install, magdlr repartition gibi çeşitli uygulamalarda bulundum ancak hep pcden usb aracılığıyla yüklerken sıkıntı oluyordu ve hep Fail diye yarıda yada en başında kalıyordu. şans eseri deneye deneye birini tutturdum. ve bir türlü yükleyemedim .NBH uzantılı orjinal rom yükledim ve hpslsini normale döndürdüm; sonra magldr falan yükleyip, ki hepsi düzgünce yüklendi, aroma ile android kurdum son çıkan versiyonlardan birini (burası önemli değil) ancak bir restart iki restart demeden telefon kendiliğinden kapandı ve eski haline döndü. Şimdi ne yapsam da yemiyor.
Şu anda ne kadar uğraşsam da hsplsini 2.08 den yukarı yada aşağı düşüremiyorum ve bariz bir problemi var hspl ile, çünkü bütün herşey hspl üzerinden gerçekleşiyor ve kısaca bozuk işte hsplsi. ROm yüklerken radio yükleemesi esnasında hep hata veriyor 00018003 diye. rom yerine sadece radio yüklemeye çabalıyorum o da olmuyor. birkaç çeşit rom denedim ama hepsi uyumsuz oldu.
Kurtarma ekranında
PB81100 HX-BC
SPL-2.08.HSPL 8G XE0x05
CotullaHSPL 0x50 yazıyor.
şimdi yine btün adımları denedim de yok olmuyor, sd kart falan hikaye yani.
Yapabileceğim ne kaldı? Sadece Bootloader içeren bir NBH pakedi var mıdır birde? teşekkürler.
-
Xda ya topic açsaydın hocam daha hızlı ve kesin çözüm bulursun. Şahsen htc telefonlarda sadece Süper cid i biliyorum . Kendim droid razr cuyum
-
Bendede hd2 var ve sorunsuz kullanıyorum hacı. ctrlpda bak istersen açıklamalı var 2.3.7 gingerbread di sanırım en sorunsuz olanı yalnız romları yükleyebilmen için dft programının ini dosyası vardı sanırım çok düşük yapma 5 mb felan fazla olsun android rom için alan az olunca yüklenmiyor ve haliyle açılmıyor ona dikkat et.
-
Sağol dejavu, şimdilik buradan bakayım bi olmadı xda da açacağım :)
Dostum CWM veyahut magdlr yüklense sıkıntı değil, her türlü rom gider ki önceliğim orjinal rom u telefon şimdilik çalışsın yeterli :)
NBH içerisinden radio V2 yüklenmiyor ve hata veriyor, Ve bana öncelikli olarak bootloader.nbh lazım yada radiosuz rom nbh ı :) bilen duyan varsa arz edilir :) -
zıpp..