Htc Marka P4350 Model Telefon Hakkındaki Görüşleriniz
-
http://www.goldenblog.net/wp-content/uploads/2009/02/p4350.jpg
Bu rsimdeki htc marka p4350 model telefon hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Nasıldır kullanımı basitmidir vs...
Birde bu telefona uyumlu şarz cihazı ve usb kablosunu İstanbul anadolu yakasında nerede bulabilirim.
-
sade bir alet.
3g, gps olmaması; işlemci hızının düşük ve aletin ağır olması eksi yanları gibi gözüküyor.
wifi ve klavyeyle iş görür diye düşünüyorum. wm6 yüklersen daha iyi olabilir.
pdalarda genelde mini usb girişli adaptörler kullanılır ve muhtemelen bu da öyledir.
kadıköy yazıcıoğlu'nda bulursun.
-
hocam baya eski bir alet bu, yani çok eski olmasa da şu anki cihazlara göre çok düşük kalır
-
5800 rulazzz ;)
-
zaten alet bana hediye geldi anlayacağınız 2. el 2 yılı var rahat. Telefona yapabileceğim değişiklikler hakkında bilgi verirseniz yok iyi olur....
-
Birde bu cihaza hafıza kartı alacağım da 4 gb destekler mi? Onu bulamadım sitelerde...
-
forum.pocketpc.gen.tr
www.cebimdekipc.com
ppcwarez.org
donanımhaber.com pda bölümü.
gir dolan buralarda.
-
eyw. usta bakıyorum da bu meretin kaç gb hafıza desteklediğini göstermiyor hiçbir site...kullananlar veya bilenler söyleyebilirmi...??
-
abcengiz bunu yazdı:
-----------------------------
eyw. usta bakıyorum da bu meretin kaç gb hafıza desteklediğini göstermiyor hiçbir site...kullananlar veya bilenler söyleyebilirmi...??
-----------------------------wm5 2gb kesin destekliyor, 4gb bilmiyorum.
wm6 ya yükseltirsen sdhc desteği geliyor, 16gb falan yolu var öyle.
-
4 gb'ıda destekliyor da ben 8 gb almayı düşünüyorum bnde 5.0 yüklü galiba 64 mb ram 128 mb rom var acaba 6 yı yüklesem kasar mı ?