folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Htc Marka P4350 Model Telefon Hakkındaki Görüşleriniz

Htc Marka P4350 Model Telefon Hakkındaki Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.goldenblog.net/wp-content/uploads/2009/02/p4350.jpg

Bu rsimdeki htc marka p4350 model telefon hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Nasıldır kullanımı basitmidir vs...

Birde bu telefona uyumlu şarz cihazı ve usb kablosunu İstanbul anadolu yakasında nerede bulabilirim.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

sade bir alet.

3g, gps olmaması; işlemci hızının düşük ve aletin ağır olması eksi yanları gibi gözüküyor.

wifi ve klavyeyle iş görür diye düşünüyorum. wm6 yüklersen daha iyi olabilir.

pdalarda genelde mini usb girişli adaptörler kullanılır ve muhtemelen bu da öyledir.

kadıköy yazıcıoğlu'nda bulursun.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam baya eski bir alet bu, yani çok eski olmasa da şu anki cihazlara göre çok düşük kalır

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

5800 rulazzz ;)

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

zaten alet bana hediye geldi anlayacağınız 2. el 2 yılı var rahat. Telefona yapabileceğim değişiklikler hakkında bilgi verirseniz yok iyi olur....

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Birde bu cihaza hafıza kartı alacağım da 4 gb destekler mi? Onu bulamadım sitelerde...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

forum.pocketpc.gen.tr

www.cebimdekipc.com

ppcwarez.org

donanımhaber.com pda bölümü.

gir dolan buralarda.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

eyw. usta bakıyorum da bu meretin kaç gb hafıza desteklediğini göstermiyor hiçbir site...kullananlar veya bilenler söyleyebilirmi...??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

abcengiz bunu yazdı:
    -----------------------------

eyw. usta bakıyorum da bu meretin kaç gb hafıza desteklediğini göstermiyor hiçbir site...kullananlar veya bilenler söyleyebilirmi...??

-----------------------------

wm5 2gb kesin destekliyor, 4gb bilmiyorum.

wm6 ya yükseltirsen sdhc desteği geliyor, 16gb falan yolu var öyle.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

4 gb'ıda destekliyor da ben 8 gb almayı düşünüyorum bnde 5.0 yüklü galiba 64 mb ram 128 mb rom var acaba 6 yı yüklesem kasar mı ?

Toplam Hit: 751 Toplam Mesaj: 10