Htc One M8 Dotview Kılıf
-
Bu kılıf satan bildiğiniz bir yer varmı ? istanbul içi lütfen. Htc One m7 den sonra bir de m8 aldım.
Her 2 telefonda performans harika. Alacaklara tavsiye ederim.
Kılıf:

-
Mustafa hocam , o mubarek te cok pahali be :-)
Kaca aldin?
Bu arada sarj - batarya performansi nasil?
Diger seyleri sormayacagim tip desen tip zaten onn numareoo
-
Bu kılıf m8 in bataryayı yer söylemedi deme hocam. Hiç alma bence.
-
deja-vu bunu yazdı
+1
zaten batarya yine ölü. Dalga gecer gibi 2800 mah batarya var su alette yazik gunah amk. Bari arkasini sabit yapmada batarya buyutulsun.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
+1
zaten batarya yine ölü. Dalga gecer gibi 2800 mah batarya var su alette yazik gunah amk. Bari arkasini sabit yapmada batarya buyutulsun.
M7 var bende çok iyi batarya süresi, m8 de daha da iyileştirmişler sanırım. İp5in 1500 Mah olduğunu düşününce bence yeterli batarya, bir günü rahat çıkarır
-
JiggSaw bunu yazdı
Kaca aldin?
Hocam bende M7 de var. M8 i de yeni aldım. Turkcellden aldım. Hattıma eklettim. Nasılsa hep platinum kullanıyorum...
M8 in bataryası M7 ye göre tabiki daha uzun dayanıyor. Geçen hafta denedim. whatsapp, blinkfield, twitter kullanıyorum. otomatik yedekleme açık. 3g hep açık zaten. Bu şekilde ortalama 28-30 saat arası rahat çıkarıyor. İleride daha yoğunlaşsam bile 24 saati kolaylıkla çıkarır. M7 20-22 saat gidiyordu bende... (telefon konuşması ortalama 3-4 saat yapıyorum günde)
Bu cihazın en sevdiğim yanı çok hızlı, bataryası makul seviyede, tamamı metal gövde ve üstteki açma kapama tuşuna gerek kalmadan ekrana çift tıklayarak tuş kilidini açabilir aynı şekilde kapatabilir siniz.
------
Kılıf şarjı sömürür diyenler haltetmiş. Hocam kılıfın buna bi etkisi yok. Cihaz tek parça, iphone gibi yani açılmıyor. Galaxy serisindeki gibi arka kapağı çıkararak kılıf takılmıyor. Ayrıca ekran kapalıyken ekrana çift tıklayınca zaten ekranın açılma zelliği var. aynı şekilde kapanıyorda.. Cihazda tamamen tuş kullanman gerekmez yani.. Kılıf extra enerji tüketimine sebep olmayacaktır.
-
opusdei bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Kaca aldin?
Hocam bende M7 de var. M8 i de yeni aldım. Turkcellden aldım. Hattıma eklettim. Nasılsa hep platinum kullanıyorum...
M8 in bataryası M7 ye göre tabiki daha uzun dayanıyor. Geçen hafta denedim. whatsapp, blinkfield, twitter kullanıyorum. otomatik yedekleme açık. 3g hep açık zaten. Bu şekilde ortalama 28-30 saat arası rahat çıkarıyor. İleride daha yoğunlaşsam bile 24 saati kolaylıkla çıkarır. M7 20-22 saat gidiyordu bende... (telefon konuşması ortalama 3-4 saat yapıyorum günde)
Bu cihazın en sevdiğim yanı çok hızlı, bataryası makul seviyede, tamamı metal gövde ve üstteki açma kapama tuşuna gerek kalmadan ekrana çift tıklayarak tuş kilidini açabilir aynı şekilde kapatabilir siniz.
------
Kılıf şarjı sömürür diyenler haltetmiş. Hocam kılıfın buna bi etkisi yok. Cihaz tek parça, iphone gibi yani açılmıyor. Galaxy serisindeki gibi arka kapağı çıkararak kılıf takılmıyor. Ayrıca ekran kapalıyken ekrana çift tıklayınca zaten ekranın açılma zelliği var. aynı şekilde kapanıyorda.. Cihazda tamamen tuş kullanman gerekmez yani.. Kılıf extra enerji tüketimine sebep olmayacaktır.
Zaten M8 in şu bataryayı kasıpta telefon ve mesajlasma ıcın yaptıgı olay cok hosuma gıttı :)
Evet bende de LG G2 var Tık tık olayını HTC M8 e de yapmıslar :D Biraz alıntı çalıntı olmuş :P
Yaa HTC ler benı şarj yuzunden soguttu... (HTC ONE X , HTC ONE S , HTC DESİRE HD , aklıma gelmeyen bı kac HTC daha vardı kullandıgım)
Telefonları kurcalamayacaksın sadece ALO dıyeceksın tarzındaydı :D
Ama sanırım bu batarya olayını çözdu HTC de , cunku alan herkez senın gıbı memnun ve şıkayetcı degıl ...
Artı zaten İşlemcısı , Ses profesyonellıgı ve en guzelı de SAĞLAM duruşlu KASA gercekten 1-0 önde diğer lastık telefonlara gore :D