folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder HTC One S Hat Sorunu - Telefoncu Arkadaşlar Bakabilir Mi?

HTC One S Hat Sorunu - Telefoncu Arkadaşlar Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Dostlar telefonum aşağıda göreceğiniz resimden sağdaki hattı görüyor ama soldakini görmüyor. Hat olarak tanımlamıyor. Hatların ikiside çalışıyor ancak benim telefonda soldakini tanımlamıyor. HTC One s in böle bi sorunu mu var yoksa benim telefonda mı böle bi sorun var. 

Yanlış bilmiyorsam sağdaki hat eski zamanların hattıymış. Nasıl oluyo anlamadım :? Yardım edin arkadaşlar...

Bir de arkadaşlar yanlış görmediysem benim hat soketinde karşılıklı 4er tane tel var. Benim bildiğim her telefonda 3er tane olur. Benim telde bir sıkıntı mı var acaba?

http://imageshack.com/a/img849/7610/zcfk.png

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sağdaki hat eskiden kullanılan hatmış ancak apple sayesinde soldaki hatlar üretilmeye başlanmış. Bu tip hatlardan telefoncularda bulabilir miyim?

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Arkadaşlar sağdaki hat eskiden kullanılan hatmış ancak apple sayesinde soldaki hatlar üretilmeye başlanmış. Bu tip hatlardan telefoncularda bulabilir miyim?

Soldaki hat sanırım nano sim kart oluyor.Telefoncularda 5 liraya kesiyorlar.Fakat bazen hat kopması vs sorunu olabiliyor.Tavsiyem 10-12 lira arası operatörler yedek sim kart veriyor.Onlardan al.Bu arada Apple'a kafam girsin.Önce mikro sim kart çıkardılar şimdide nano.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam sağdaki bildiğimiz sim kart..

sonradan apple dediki sim kartları ufaltırsak telefonun içinde yer açılıyor vs dediler mahkemeler vs

nano sim denilen bi sim çıkarttılar ve eskisi ile bu yenisinin arasındaki tek fark kenarındaki plastik yok o kadar

artık hat turkcellmidir nedir gitsin götürsün dükkana baksınlar olay bundan ibaret

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hacım bugün gittim yedek sim almaya hepsi de soldakilerden tamamıyle küçültmüşler. Başka elimizde yok diyorlar. Aveaya da kafam girsin bu ne ya! Müşteri hizetlerini arıyrum onlarda avea telefonculara söyleyin felan diyo..

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Kart yuvasını bozmuştum

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

geçmiş olsun