HTC One S İletiler Sorunu
-
Arkadaşlar yeni mesaj geldiğinde açmak için iletilere basıyorum mesajımı görüntülüyorum ama mesaj sanki art arda 10-15 defa geliyomuşcasına (sanki yanıp sönen flashlar gibi) gidip geliyo. Bunu bazen mesajları kontrol ederken de yapıyo. Telefonu aldığımdan beridir böyleydi. Galiba yazılım hatası ve ya androidin bilmediğim bi hatasından dolayı mı? Virüsle alakalı değil diye düşünüyorum. Garantiye vermeli miyim? Verirsem ne gibi bi değişiklik yaparlar? Şu an android 4.1.1(son sürümü htc one s için) bunu 4.2'ye yükseltirler mi?
-
fabrika ayarlarına dön eğer devam ederse sorun güncelleme de yoksa garantiye gönder hocam.
-
hocam güncellemede olsa bende de olurdu ama öyle bi sorun yok arkdaşın dediği gibi bi fabrika ayarlarına dön bakalım.
-
Peki hocam fabrika ayarlarına dön der isem hafızasıda silinir mi? Yüklediğim uygulamalar harici hafızası felan... Ve sorun güncelleme nasıl yapılıyor?
-
banneduser bunu yazdı
Peki hocam fabrika ayarlarına dön der isem hafızasıda silinir mi? Yüklediğim uygulamalar harici hafızası felan... Ve sorun güncelleme nasıl yapılıyor?
hocam fabrika ayarlarına dön derken orda sana soracak resimleri videoları falan sileyim mi diye ona göre işaretlersin ama tüm uygulamalar falan silinir.
güncelleme olarak şuan android 4.1.1 yüklü ayarlar- hakkında sekmesinden bakabilirsin , eğer 4.1.1 yüklü değilde ordaki hakkında sekmesinde yazılımı günceleyebilrsn