HTC ONE X JB Güncellemesi
-
Merhaba beyler,
az önce güncelleme ve geldi yükledim. ama bişey farkettim beats audio pasif durumda açıklamada da beats audio telefon hoparlörünce mavcut değildir yazıyor bilgisi olan varmı.
-
Onu bende fark ettim Sesi dışa verirken aktif edilemiyor daha önce ediyordum diye hatırlıyorum.Orj. ayarlarınıda oynamak istemedim test amaçlı dediği için ama pil kullanımımda bariz düzelme var ve ısınma sorununuda epeyce halletmişler.
-
EWELANCHE bunu yazdı
Onu bende fark ettim Sesi dışa verirken aktif edilemiyor daha önce ediyordum diye hatırlıyorum.Orj. ayarlarınıda oynamak istemedim test amaçlı dediği için ama pil kullanımımda bariz düzelme var ve ısınma sorununuda epeyce halletmişler.
Aynen ya klavyede güzel olmuş ama bn bu beats e taktım pasif Gorunuyo ayar yapilmioki
-
o beats zımbırtısı sadece kulaklik takılıyken aktif olmuyomu zaten.
-
Yok hocam ya hoparlörden dnlerkende açıp kapatabildimi net hatırlıyorum
-
yaa pc ye bağlayıp dosya aktarımını yapamadım bitürlü, storage sürücü olarak görmüyo bilen varmı, ilk kabloyu taktımızda hanki şekilde kullanmak istedimizi seçtimiz ekran da gelmiyo artık :s
-
yukarda belirttim sorunum halen dewam ediyor. yardım edebilecek yokmu
-
hoca beats kuaklıkla çalışıyo zaten. kulaklık ve telefondaki sistem orantılı olarak çalışıyo alette 7.2 yokki dışarıya verdiği sesi tek hoparlorle nasıl düzeltebilir ki? kulaklıkla çalışıyordu zaten sadece tuşunu iptal etmişler :)
-
iide hocam hoparlörden dinlerken de kapatıp açtımı biliorum hatta aradaki ses kalite farkı da çok net anlaşılıyodu.