Htc P4350 İçin İphone Teması [ İstek ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=gBDTi7jco6s

şu videodaki telefon ( p4350 ) bende var da o temayı hiçbi yerde bulamadım :S

Yardımcı olabilecek var mı ?  Çok makbule geçecek...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam o temalar gereksiz yere ram ve şarj tüketiyor. bence wm 6.5 kurmak en iyisi. onun kullanışı bin basar iphone temasına

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam o temalar gereksiz yere ram ve şarj tüketiyor. bence wm 6.5 kurmak en iyisi. onun kullanışı bin basar iphone temasına

-----------------------------

hocam wm 6.5'de kasacak ona bakarsan 5.0'da bile donmalar yaşıyorum .  tema çok hoşuma gitti o yüzden arıyorum ;)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

5 de donmalar yasaman,6,5 un kasmasi anlamina gelmez...yuklemis oldugun 5 in saglikli bir rom olmadigi anamina gelir..yukle 6,5 pasalar gibi..ne isin var iponla..

Toplam Hit: 1615 Toplam Mesaj: 4