Htc Sensation Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

htc sensation cep telefonum var.kendi kendine kapanma sorunu var.servise gönderdim.anakartını degiştirdiler.testler ok dediler.garantisi bitti.ancak kapanma sorunu düzelmedi.bugün bir telefoncuya bıraktım bakması için.adam dedi ki anakartı çok güzel ama board sorunu var dedi.board anakart demek degil mi.parçasını bulmak zor dedi.hiç bişey anlamadım.bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam garanti varken normal telefoncuya goturme yine servise gönder parçası pahalıdır ancak 2 telefondan saglam parçasını bulup takarlar oda telefon fıyatı kadar D htc telefonları dıkkatlı kullanmak lazım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

hocam garanti varken normal telefoncuya goturme yine servise gönder parçası pahalıdır ancak 2 telefondan saglam parçasını bulup takarlar oda telefon fıyatı kadar D htc telefonları dıkkatlı kullanmak lazım 

hocam garantisi bitti.parçasının ne oldugunu bilmiyorum.yeni tel alıyım diyorum altından pahalı.o yüzden htc yi kurtarma çabasındayım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

wildfire s telefonum vardı htc çin malı v yüksek şarj aletiyle yaktım resmen duman cıktı :) kaç ay ugrastım goturmedıgım telefoncu kalmadı yalama oldu gelen giden açtı baktı sonunda 2 el telefon buldum 250 tl adam anakartını taktı telefonla aynı fiyat yani hemen hemen aynı fiyata gelecektir 2 el temiz bulmaya calıs sarjı cabuk bitiyorsa romdan kaynaklanmıyorsa bordda bi yerde sorun vardır aletleri vardır özel onla bakıyorlar mekaniğe sensation xl var su an sarjı cabuk bıtıyor sorun yok ama az daha kullanıp satmayı dusunuyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

yanlış yazdık pardon

csr288 tarafından 09/Eyl/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

wildfire s telefonum vardı htc çin malı v yüksek şarj aletiyle yaktım resmen duman cıktı :) kaç ay ugrastım goturmedıgım telefoncu kalmadı yalama oldu gelen giden açtı baktı sonunda 2 el telefon buldum 250 tl adam anakartını taktı telefonla aynı fiyat yani hemen hemen aynı fiyata gelecektir 2 el temiz bulmaya calıs sarjı cabuk bitiyorsa romdan kaynaklanmıyorsa bordda bi yerde sorun vardır aletleri vardır özel onla bakıyorlar mekaniğe sensation xl var su an sarjı cabuk bıtıyor sorun yok ama az daha kullanıp satmayı dusunuyorum

Umarim satarsin hocam.biraz formları arastirdim genel bi sorun ama tam çözümü yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

garanti bitmiş olsa dahi garanti kapsamında değiştirilen parça 0 olmalı o parçada çok kısa sürede olduğu için sağda solda markaya bok atarım telefonu yapın de yaparlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

garanti bitmiş olsa dahi garanti kapsamında değiştirilen parça 0 olmalı o parçada çok kısa sürede olduğu için sağda solda markaya bok atarım telefonu yapın de yaparlar.

Hocam degistirilen parca anakart.ariza yapan parca board diyolar.bnm bildiğim board zaten anakart demek degil mi.yoksa cep telefonlarında board ayri bisey mi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

board diye tabir ettikleri şey karttır motherboard diye uzatmamış bildiğin anakartı işte.

Toplam Hit: 1120 Toplam Mesaj: 9