Htc Wildfire S Cep Telefonu Sorularım Ve Görüşleriniz.
-
Hocalar ''HTC Wildfire S '' Cep Telefonunu Çok İstiyorum Ama Doğru Dürüst Alıcağım Bir Yer Bulamadım Sorunum Şu
Vodafone Bu Telefonu Kampanyalı Bir Şekilde Veriyor Ama Hangi Bayiye Sorsam Cihaz Yok Elımızde Diyorlar Kampanyalı Bir Şekilde 350 Ye Denk Gelıyor.
Kampanyasız Bir Şekilde İse 500-600 Arası Yerden Yere Fark Ediyor. Bana Nasıl Alıcağım Hakkında Yardım Edebilirmisinz.
Mesela Hepsi Buradan Almayı Düşündüm Ama Pek Bilgi Sahibi Deilim Sıfırmıdır. Güvenılırmı Ve Fiyat Olarakda 650-680 Gözüküyor Kredi Kartı İlede Alabilirim.
Eyer Alabiliyorsam Vodafoneden Bir Bilgi Verirmisiniz. Alamıyorsam İnternet Üzerinden Hepsi Burda.com Kadar Fiyat Vermeyen Ve Sağlam Olabilceğini Düşünüdüğünüz Bir Yer Varsa Örnek Gösterirmisiz. Teşekkur Ederim.
-
hattan telefon almanın şartları var siteden daha ii bakalırsin mesela 6 aydır wodafon faturalı da olmaslın , faturaları geciktirmeden ödemiş olmalısın ve belli bi peryot fatura toplamın belli miktarın ustunde olmalı vs vs
Telefon fiyatlarınada akakce.com veya cimri.com dan bakarsan daha ucuz bulursun..
++ NOT : yönetim yakında telefon konusu açmayı yasaklarsa şaşırmamalı :))
edit : 6 değil 8 aymış :)) --eyw mataramasuko :P :) -- -
vodafondan alıcaksan 350 değil 240a geliyoe.eğer 24 ay boyunca 25 lira telefon faturası öderim diyorsan kampanya süper.kredi kartın varsa 6 ay abonelik diye biişi yok kredi kartı yoksa da yine 6 ay diye bişi yok 8 ay var :) 8 ay boyunca vodafone faturalı hat kullanıcısıysan hemen gidip faturaya +10 tl olarak alabiliyorsun
-
ben telefon alıcaktım sımdı dıkkatımı cektı kampanya
hr ay cep kamudan 30 tl fatura ödüyorum
Cep Kamu Tarifeleri Kampanya Kapsamındaki Tarifeler Yeni Cep Kamu Cep Kamu 1000 Midi Cep Kamu 1000 Maxi Yeni Cep Kamu 1000 Maxi Tarifenin Aylık Ücreti 30 TL** 30 TL 40 TL 29 TL* Tarife İçeriği Heryöne 1000 dk Heryöne 500 dk + Vodafone'lularla 500 dk Heryöne 1000 dk Heryöne 1000 dk Taahhüt Süresi 24 ay 24 ay 24 ay 24 ay Aylık Cihaz Bedeli 15 TL 15 TL 10 TL 10 TL Toplam Ödeme 45 TL 45 TL 50 TL 39 TL
burdan görünen o ki her ay 45 tl verip 30 konusma + 15 telefon15*24=360 tl sahip olabiliriz bu tele?
-
sonuç olarak alayım bu telefonu tavsiye edermısınız
programları falan kurmada sıkıntı yaşarmıyım kullanan arkadaşlar varmı ?
-
telefon güzel hız konusunda iyi fena değil dokunmatıği süper küçük olması daha bi hoş tavsiye ederim
20 günlük telefon var elimde htc wildfire s ama satmayı düşünüyorum ciddi alıcı varsa bi pm atsın anlaşırsak satabilirim
satma sebebim : girdiğim daha doğrusu onun girdiği büyük kart borcu :|
-
Android telefon telefon ben vodafone dan aldım bu telefonu, istanbul ankara izmir gibi yerlerde kenar ilçelerdeki vodafone bayilerini gez dün kuzenime istanbul sarıgazi de bulduk son 1 taneymiş onu aldıık,.. Şunu söyleyim telefon çok ii ama sarj problemi yaşarsın, biraz oynarsan 1 gün gitmez. Vodafone dan alabilirsen mutlaka al derim, ama 700 lira para verip alacaksan sakın alma derim. Umarım ne demek istedigimi anlamışsındır hocam.
-
anladım hocam vodofondan alıcam yoksa kesınlıkle almam
-
hocam telefon öncelıkle gercekten basarılı androıd 2,2 surumu yukluuu bence coook arastırdım bakındım senın gıbı bulamayınca 600 650 lıra verım 2mılyon kusur renklı telefon alıcagıma dedım gıttım samsung galaxy ace aldım gercektenn ama gercektenn mukemmel iphone 3gs ile yan yana getırdıgımde hıc bır fark yok ki işlemci ve işletim sıstemıyle ılgılı uste bıle cıkıyor fıyatı 690 650e htc alcagına gıt onu al derım sonucta 16mılyon renk ve bazı özllıklerı ustun ufak telefek gercı ama ekranda buyuk fark var
-
htc bana 360 tl ye geliyor yarı yarıya
hazi her ay 30 tl fatura ödüyorum vodofona