Htc Wildfire S Sorun?
-
merhabalar sevgili müridler ben bir hafta önce htc wildfire s telefonunu vodafone kampanyası dahilinde aldım fakat biraz uygulama yükledikten sonra telefon belleği tamamen doldu yani 13 mb boş yer gözüküyor sadece ve uygulamaları telefona taşı dediğimde ise uygulama taşınacak uygulama gözükmüyor bunun nedeni nedir müridler ikinci sorunumda AYARLARDAN TELEFON HAKKINDAYA TIKLADIKTAN SONRA PİL VE PİL KULLANIMINA TIKLADIĞIMDA %93 LÜK KISMI ÇEVİRİCİ DİYE BİRŞEY KULLANIYOR BU NEDİR MÜRİDLER BİLENİNİZ KESİN VARDIR LÜTFEN YARDIM :s
HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
-
uygulamaları hafıza kartına taşıman gerekir bunun içinde telefonunun root etmen gerek root işlemi telefonu garanti dışı bırakır
ama rootsuzda yapabilmenin yolları var -> http://www.androidli.com/android-uygulamalari-hafiza-kartina-yuklemeroot-yetkisi-gerektirmeden/
bu şekilde telefonun hafızasında yer açabilirsin
-
UP MÜRİDLER LÜTFEN YARDIM
-
Antikllerin bahsettiği gibi yapmak zorundasın. Başka yolu yok. Telefonun dahili hafızası toplamda 150 mb kadar. Sistemin kendi kullandığı miktarda var. O yüzden programlarını hafıza kartına kurmalısın.
-
android 2.3'ün içinde kendiliğinden var ama sen yine app2sd yükle o bazılarını atabiliyor sd'ye. Henüz yazılımsal olarak aleti kırmak mümkün diil o yüzden root şimdilik yok diyebiliriz (çok zor). Sd'ye taşınamayan uygulamalar yerine alternatif sd'ye atılanları dene.
-
hocam konu dışında olacak belki ama cihazdan memnunmusun , iphone dan wildfire s e geçmek attan inip eşşeğe binme hissiyatı yaratır mı dersin ?
-
lemuria, ekran olarak yaratır ama android olarak kesinlikle memnun kalırsın.