Htc Wildfire S Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

merhabalar sevgili müridler ben bir hafta önce htc wildfire s telefonunu vodafone kampanyası dahilinde aldım fakat biraz uygulama yükledikten sonra telefon belleği tamamen doldu yani 13 mb boş yer gözüküyor sadece ve uygulamaları telefona taşı dediğimde ise uygulama taşınacak uygulama gözükmüyor bunun nedeni nedir müridler ikinci sorunumda AYARLARDAN TELEFON HAKKINDAYA TIKLADIKTAN SONRA PİL VE PİL KULLANIMINA TIKLADIĞIMDA %93 LÜK KISMI ÇEVİRİCİ DİYE BİRŞEY KULLANIYOR BU NEDİR MÜRİDLER BİLENİNİZ KESİN VARDIR LÜTFEN YARDIM :s

HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

uygulamaları hafıza kartına taşıman gerekir bunun içinde telefonunun root etmen gerek root işlemi telefonu garanti dışı bırakır

ama rootsuzda yapabilmenin yolları var   -> http://www.androidli.com/android-uygulamalari-hafiza-kartina-yuklemeroot-yetkisi-gerektirmeden/

bu şekilde telefonun hafızasında yer açabilirsin

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

UP MÜRİDLER LÜTFEN YARDIM

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Antikllerin bahsettiği gibi yapmak zorundasın. Başka yolu yok. Telefonun dahili hafızası toplamda 150 mb kadar. Sistemin kendi kullandığı miktarda var. O yüzden programlarını hafıza kartına kurmalısın.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    android 2.3'ün içinde kendiliğinden var ama sen yine app2sd yükle o bazılarını atabiliyor sd'ye. Henüz yazılımsal olarak aleti kırmak mümkün diil o yüzden root şimdilik yok diyebiliriz (çok zor). Sd'ye taşınamayan uygulamalar yerine alternatif sd'ye atılanları dene.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hocam konu dışında olacak belki ama cihazdan memnunmusun , iphone dan wildfire s e geçmek attan inip eşşeğe binme hissiyatı yaratır mı dersin ? 

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    lemuria, ekran olarak yaratır ama android olarak kesinlikle memnun kalırsın.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
Toplam Hit: 2408 Toplam Mesaj: 7