folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder HTC Wildfire S Vs LG E900 Optimus 7, Öneriye İhtiyacım Var

HTC Wildfire S Vs LG E900 Optimus 7, Öneriye İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Müritler, vodafone'dan aldıgım HTC wildfire S (beyaz) ile LG E900 Optimus 7 takas etmek isteyen birisi var, üste para vermeyeceğim, elden teslim alacağım, iyice incelerim ve sözleşme mahiyetinde, takas yaptığımıza dair bir kağıt imzalatacağım. Sizce bu takasa girmeli miym ? LG satılır mı yoksa elimde patlar mı.. HTC nin fiyatından bile satılsa yeterli bana. İlanlar alttaki linkte, incelerseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sifir-lg-ortimus-7-cizik-toz-bulana-bedava-nakit-veya-takasli-59327205/detay/?source=directSearch

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-htc-wildfire-s-kullanilmamis-15-gunluk-beyaz-23-5-ay-garanti-59254465/detay/

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

genel özellik olarak lg basmış fakat android olsun taştan olsun:)

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

ben kullanmak için degil işte satmak için düşünüyorum, paraya ihtyacım var yoksa HTC den gayet memnunum çok güzel bi tel

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:
    -----------------------------

ben kullanmak için degil işte satmak için düşünüyorum, paraya ihtyacım var yoksa HTC den gayet memnunum çok güzel bi tel

-----------------------------

anladım da yani ben yapmazdım diye düşündüm bi an. paraya ihtiyacım var diyosan gir takasa

la?
Toplam Hit: 762 Toplam Mesaj: 4