HTC'lerde Unroot Yapma
-
telefonu garantiye gönderecem, telefon acılmıyor rom atarken elimde kaldı, bootloop ekranında kalıyor ne yaptıysam düzeltemedim, en son care garantiye gondereyeyim dedim, ama telefon şuan rootlu oldugu için geri gonderirler muhtemelen, açılmadan unroot yapmanın imkanı var mı?
-
aciliyeti vardır, 2 3 saat sonra goturecem garantiye bi fikri olan varsa yardım etsin hemen :/
-
RotKerim bunu yazdı
telefonu garantiye gönderecem, telefon acılmıyor rom atarken elimde kaldı, bootloop ekranında kalıyor ne yaptıysam düzeltemedim, en son care garantiye gondereyeyim dedim, ama telefon şuan rootlu oldugu için geri gonderirler muhtemelen, açılmadan unroot yapmanın imkanı var mı?
hocam dediğinin farkında mısın "açılmadan unroot" :D telefonun modeli ne ? tam olarak nerde kalıyor telefon loopa mı giriyor htc logosu görebiliyor musun ?
-
hacı bende htc explorer var. bende de bi kere öyle açılmadı ama windows ekranından orjinal rom yükleme yapmıştım. seninkinin modeli neyse ona göre vardır
-
RUU çalıştırıp ,sonra fastboot oem lock dersen işe yarayabilir.Aslında ruu telefonu kurtarabilirde :)
Fakat türkiye ics ruu bulman alzım.
-
telefon htc evo, recovery'e girebiliyorum sorunsuz, sadece yeni rom attıgımda htc yazısı geliyor kapanıyor acılıyor kanıyor acılıyor sürekli, kernel değiştirdim, recovery değiştirdim rom değiştirdim düzeltemedim bi türlü
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
RUU çalıştırıp ,sonra fastboot oem lock dersen işe yarayabilir.Aslında ruu telefonu kurtarabilirde :)
Fakat türkiye ics ruu bulman alzım.
:D RUU ne ola ki? işimizi halledebilecekse bugun vermiyim garantiye
-
hoca kernel değiştirebilecek bilgiye sahipsin ama RUU nedir bilmiyorsun bence senin tek sorunun var o da wipe çekmemişsin telefona recoverye girebiliyorsan garantiye vermene gerek yok hacı ya recovery moddan gir wipe yazan herşeye bas (SD-Card Hariç!) sonra rom yükle olsun bitsin
-
şu sayfadaki dosya ruu bilgisayardan çalıştırıyorsun telefonu baştan yüklüyor.
fakat türkiye ics ruu yok mecbur europe kullanmak lazım bunun içinde
fastboottan
"fastboot oem writecid HTC__001" yazıp ardından
"fastboot oem lock" yap sonra programı indirip çalıştır telefonu kurtarabilirde :)
edit bu işlemlerden önce "fastboot getvar cid" komutuyla gelen değeri bir yere yaz ne olur ne olmaz lazım olabilir. HTC_M27 gibi birşey olması lazım
OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 18/Haz/13 12:11 tarihinde düzenlenmiştir -
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
şu sayfadaki dosya ruu bilgisayardan çalıştırıyorsun telefonu baştan yüklüyor.
fakat türkiye ics ruu yok mecbur europe kullanmak lazım bunun içinde
fastboottan
"fastboot oem writecid HTC__001" yazıp ardından
"fastboot oem lock" yap sonra programı indirip çalıştır telefonu kurtarabilirde :)
edit bu işlemlerden önce "fastboot getvar cid" komutuyla gelen değeri bir yere yaz ne olur ne olmaz lazım olabilir. HTC_M27 gibi birşey olması lazım
tamam vazgectim garantiye gondermeyecem son care bunuda deneyecem :D iniyor şuan akşam donerim yine ben sana