folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Htlm+Css Dosyalarını Wordpress‘E Dökmek ?

Htlm+Css Dosyalarını Wordpress‘E Dökmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Elimde bir temanın css ve html dosyaları var bir de js ve images isminde iki klasör var. Onları wordpress'e giydirmek istiyorum.

Hiç bilgisi olmayan biri kaç günde yapabilir ve bunun hakkında detaylı bilgiyi nereden alabilirim sıfırdan anlatan ? Çok lazım da :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

http://www.youtube.com/watch?v=OnGVaYZeADU Panel falan uğraşmiyim dersen çok detaylı bir tema olmasın footer single index header sayfaları falan bana yeter dersen max 3-4 saate bitirirsin gibi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=OnGVaYZeADU Panel falan uğraşmiyim dersen çok detaylı bir tema olmasın footer single index header sayfaları falan bana yeter dersen max 3-4 saate bitirirsin gibi.

Sağol hocam bakıyorum inşallah anlarım.

Yapabilirsem burada paylaşıcam gizli olarak. Bulunmayan bir tema üzerinde uğraşıyorum.

DadasAdam tarafından 29/Oca/14 16:50 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Yok abi yapamıyorum. Hep birşeyler eksik yada yanlış oluyo. Baka baka yapıyosun herşey doğru gidiyo ama baktığın kodlar yetmiyo demek ki ezberde birşeyler olcak ki gözüne çarpan yanlışları düzeltceksin..

Ama header.php ve index.php ye doğru döktüm galiba temanın görüntüsü sayfaya yansıdı :)

DadasAdam tarafından 29/Oca/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 870 Toplam Mesaj: 4