Html Dowladerle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi mürdiler aklımda kalan bir soruyu paylaşmak istedim sizinle yanıtlayacak müride şimdiden tşk

şimdi diyelimki site.com bu sitede html dowlader var ben bu siteye girdim diyelim IE6 - IE7 - IE8  Downloader 

ve buna uyumlu internet exporlerim var bu dowlader benden izinsizmi çalısıyor yoksa benden izin almak zorundamı

örneğin şu site.com/server.exe böyle ftp'ye atığımız zaman bize şunları söyliyor Çalışdır kaydet İptal diye üç

secenek veriyor dowladerde böylemi yapıyor yoksa Kişi fark etmeden direk pc ye sızıp çalışıyormu bu konuda beni

aydınlatırsanız sevinirim

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cizik ....................

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

senin haberin olmadan çalışır. mantığıda bu zaten.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

o sorgusuz downloaderlar milyarlar değerinde her önüne gelenin kullanabileceği şeyler değil. ancak activex denetimini onaylıyormusunz diye çıkan downloaderlar public. activexi yükle dersen direk çalışır. bide java downloaderlar var. mesela java chat sitelerine girdiğinde run cancel çıkarya veya net üzerinden java ile çalışacak bişeyde çıakr. java downloaderlarda aynı onlar gibi davranıyor runa tıklayınca çalışıyor. bunu normal çalıştır kaydet iptal gibi görme. pcdoktor.fileave.com dan bakabilirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

o sorgusuz downloaderlar milyarlar değerinde her önüne gelenin kullanabileceği şeyler değil. ancak activex denetimini onaylıyormusunz diye çıkan downloaderlar public. activexi yükle dersen direk çalışır. bide java downloaderlar var. mesela java chat sitelerine girdiğinde run cancel çıkarya veya net üzerinden java ile çalışacak bişeyde çıakr. java downloaderlarda aynı onlar gibi davranıyor runa tıklayınca çalışıyor. bunu normal çalıştır kaydet iptal gibi görme. pcdoktor.fileave.com dan bakabilirsin.

mantıkla pratik tamamen farklı şeylerdir :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 1140 Toplam Mesaj: 5